LOADING...

Maison à vendre à Turnhout (RAQ67309) Online

De € 239.300
Obtenir l'adresse Hertoginstraat 82
2300 Turnhout
Carte
Référence Immovlan: RAQ67309
Référence vendeur: 3736076

Chambre(s)
3
Surface habitable
108 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Woonerf Markiezinnenhof is een uniek project bestaande uit 20 moderne stadswoningen, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum. Elke woning is voorzien van een carport en een mooie stadstuin. Bovendien wordt het woonerf gebouwd in een rustige, kindvriendelijke buurt met enkel plaatselijk verkeer, vlak bij de prachtige Nieuwe Kaai en verscheidene wandelroutes. Op die manier is wonen in Markiezinnenhof een ideale combinatie van locatie, architectuur en groen. Woning 6 heeft een oppervlakte van 97m² en biedt een ruime living met open keuken, 3 slaapkamers en een tuin van 24m².

De bewoonbare oppervlakte van de woningen schommelt tussen de 104m 2 en 164m 2 en de tuinen zijn 24m² tot 83m 2 groot. Bovendien zullen alle woningen beschikken over 2-3 slaapkamers, wat behoorlijk wat mogelijkheden biedt voor gezinnen. Ook op vlak van ontwerp is er voldoende onderlinge variatie, wat maakt dat het architecturale karakter van het woonerf erg aantrekkelijk wordt.

De combinatie van kwaliteitsvolle isolatiematerialen en hernieuwbare energietechnieken zorgt er bovendien voor dat de woningen volgens de BEN-norm gebouwd worden. Zo zal elke woning voorzien worden van fotovoltaïsche zonnepanelen en bestaat de mogelijkheid om naar wens panelen toe te voegen. Bijgevolg wordt de energiefactuur van deze woningen herleid naar een minimum.

Het project is een gezamenlijke ontwikkeling door N3X Vastgoed en Groep Versmissen, twee gevestigde waarden binnen de Kempense vastgoedwereld. Hierdoor kan u er zeker van zijn dat de gehele werkzaamheden worden uitgevoerd met oog voor detail en volgens de regels van de kunst.

Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne, met 100% voltooiingswaarborg!

Onder de tab 'kavels' vindt u een schematische weergave van het gebouw met plans en de prijs van elk appartement.

Onder 'prijzen/plans/docs' vindt u de overige relevante informatie zoals het lastenboek, plannen in pdf-formaat (hierop kan u inzoomen) en een prijslijst met een raming van de aankoopkosten.

Voor alle verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor te Turnhout (Graatakker 91) op het nummer Tel 014 41 42 42 of via Anne-Marie Rutten (Contacter).

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 239.300
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2020
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
108 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2
Nombre de façades
3
Terrasse aménagée
Oui
Surface du terrain (m²)
97 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 13-04-2021 10:01
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Turnhout ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!