LOADING...

Maison à vendre à Turnhout (RAQ67304) Online

De € 349.000
Obtenir l'adresse Gemeentestraat 5
2300 Turnhout
Carte
Référence Immovlan: RAQ67304
Référence vendeur: 3569359

Chambre(s)
3
Surface habitable
137 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
13 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

De oude kunstacademie/meisjesschool van Turnhout wordt omgetoverd tot een co-woonproject van 15 wooneenheden en een kantoorruimte met bijzondere aandacht voor architectuur, ecologie en de prachtige erfgoedwaarde van het gebouw. Naast de privatieve wooneenheden beschikt het geheel over een buurthuis, atelier, zwembad, sauna, speelruimte en groene binnentuin.

Het ontwerp is uitgetekend door B-architecten. De prachtige gevel zal samen met de rechtervleugel behouden blijven en eervol gerenoveerd worden. De linkervleugel wordt volledig nieuw gebouwd samen met de woningen aan de achterkant van het perceel. Alle terrassen komen uit op de centrale binnentuin met zwembad. Het buurthuis, atelier, speelruimte en sauna geven het geheel de co-housingtoets, maar dankzij de doordachte privatieve wooneenheden kan men gebruik maken van alle faciliteiten zonder in te boeten aan privacy. De ondergrondse garage voorziet een fietsenberging en tal van autostaanplaatsen met achterliggende ruime bergingen.

De karaktervolle appartementen zullen dankzij hun hoge plafonds en ramen riant en charmevol aanvoelen. De volwaardige gezinswoningen nemen hun licht en lucht via de centrale binnentuin waardoor ze mee opgenomen worden in het geheel. Alle woonéénheden zijn voorzien van alle luxe en faciliteiten die wonen zorgeloos en aangenaam maken. De appartementen en woningen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en worden zeer geluidsisolerend afgewerkt.

De nieuwe invulling komt er met aandacht voor mens en natuur. Alle woningen zijn bijna-energieneutraal (BEN), er worden warmtepompen, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie voorzien. Daarnaast kunnen de bewoners gebruik maken van een elektrische deelauto en fietsen.

Alle verkopen/aannemingen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne!

Onder de tab ‘kavels’ vindt u een schematische weergave van het gebouw met plans en de prijs van elk appartement/woning.
Onder ‘prijzen/plans/docs’ vindt u de overige relevante informatie zoals het lastenboek, plannen in pdf-formaat (hierop kan u inzoomen) en een prijslijst met een raming van de aankoopkosten.

Voor alle verdere informatie kan u terecht bij ons kantoor te Turnhout (Graatakker 91) op het nummer Tel 014 41 42 42 of via Contacter

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 349.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2019
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
3
Surface chambre à coucher 1
8 m²
Surface chambre à coucher 2
8 m²
Surface chambre à coucher 3
12 m²
Surface habitable
137 m²
Meublé
Non
Surface du séjour
52 m²
Cave(s)
Oui
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Super équipée
Surface de la cuisine (m²)
7 m²
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de vitrage
Double vitrage
Ascenseur
Oui
Nombre de façades
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
13 m²
Raccordé aux égouts
Oui
Piscine extérieure
Oui
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 09-04-2021 11:33
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Turnhout ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!