LOADING...

Maison à vendre à Commune indéterminée (RAG53777) Online

€ 750.000
Obtenir l'adresse Calle sevilla 1
0000 Commune indéterminée
Carte
Référence Immovlan: RAG53777
Référence vendeur: 0734265

Surface habitable
260 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit paradijsje in de heuvels van Antas heeft een prachtig zeezicht. Het is gelegen op 5 minuten van het centrum en 15 minuten van het strand. Het is 8 Ha groot en bestaat uit een woonhuis, pool-house, groot zwembad, eigen bron, gesloten waterreservoir en een open waterdepot. Modern ingericht in Andalusische stijl. Het hoofdgebouw heeft een bebouwde oppervlakte van 210 m². Er is een lounge die is uitgebreid met een zonnig atelier. Verbonden met de woonkamer zijn diverse overdekte lounges en een ruime ‘al fresco’ eetruimte. Het interieur van het huis is stijlvol met alle moderne voorzieningen en een ruime open keuken. Naast de keuken is een bijkeuken. U heeft er toegang tot de garage en machinekamer. Op het gelijkvloers vindt u de master suite met dressing en een moderne badkamer met een tweepersoons bad jacuzzi en inloopdouche. Op de eerste verdieping is een groot terras en logeerkamer.Rond het huis zijn prachtige tuinen die ‘s avonds worden verlicht. Er zijn verschillende soorten palmbomen en aparte cactus tuin. Een groot zwembad met open luchtbar en poolhouse. Dit is 50m² groot en kan worden omgevormd tot een gastenverblijf met 2 slaapkamers. Er is ook een ruime opslagkamer. Er zijn verschillende zonneterrassen en op een lager niveau is er een petanquebaan. Er is een eigen waterbron, dat voorziet in al het water gebruik van het landgoed door middel van verschillende filtratieprocessen. Er is ook nog een zuiveringssysteem zodat u perfect van het water kunt drinken.Geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een rustig luxe huis met natuurlijke omgeving en toch op slechts enkele minuten van de steden van Vera, Antas en Los Gallardos. Er zijn markten, stranden, kapellen en vissersdorpen in 15 minuten straal. Voorzien van airco, vloerverwarming in de badkamer en een water verwarmingssysteem op zonne-energie. Wifi is beschikbaar. Er is de wettelijke mogelijkheid om de bebouwde oppervlakte uit te breiden.

Meer info? Ga naar ERA.be/Housing

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 750.000
Revenu cadastral
€ 745
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
À rénover
Bien actuellement loué
Non
Surface habitable
260 m²
Grenier
Non
Véranda
Non
Buanderie
Non
Local vélo
Non
Garage
Non
Chauffage au sol
Oui
Air conditionné
Oui
Ascenseur
Non
Accessible aux moins valides
Non
Jardin
Non
Terrasse aménagée
Non
Surface du terrain (m²)
80000 m²
Attestation - Installation électrique
pas d'application
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-06-2018 12:01
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Commune indéterminée ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!