LOADING...

Maison à louer à Kapellen (RAP69331) Online

€ 2.800
Obtenir l'adresse Hazenlei 3
2950 Kapellen
Carte
Référence Immovlan: RAP69331
Référence vendeur: 2309158

Chambre(s)
5
Surface habitable
601 m²
Garage
4
Place(s) de parking
5
Salle(s) de bain(s)
3

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze postmodernistische villa met woon- en kantoorgedeelte op 9820 m² is een unieke kans voor wie geen genoegen neemt met platgetreden paden. Gebouwd in 1977 was deze woning zijn tijd ver vooruit. De stervormige plattegrond en grote ramen rondom het huis zorgen voor veel licht binnen en een uitzicht op de boomrijke parktuin – met zwembad – in al zijn seizoenen. Het eigendom bevindt zich in de rust en het groen van Kapellenbos, vlak bij de Kalmthoutse Heide en de Royal Antwerp Golf Club. Op 8 minuten fietsen bent u aan het station en het centrum van Heide, met alle winkels en horeca. Indeling van de woning: Souterrain-niveau met kantoorruimtes en wellness met sauna en stoombad. Er is een centrale ontvangstplek met 3 grote ruimtes om in te vullen als kantoor, praktijk of opslagplaats. Via de trap komt u bij de royale ovalen hal op tuinniveau met toegang tot de woonkamer met kamerbrede en -hoge schuiframen waar u uitkijkt op het terras, het buitenzwembad, de vijver en de prachtige, zuidgerichte parktuin. Via glazen schuifdeuren loopt u van de woonkamer naar de ruime keuken. Ook daar kijkt u uit op de tuin. De woning heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een bijgebouw met 4 garages en doucheruimte. De villa staat op een domein van 9820 m². Onmiddellijk beschikbaar. Huurtermijn overeen te komen, maximum duur 1 jaar. Huurwaarborg: 3 maanden op geblokkeerde rekening – plaatsbeschrijving op gedeelde kosten. Meer info of bezoek? Kijk op www.est8.be of bel Tel 03 344 88 88.  Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 2.800
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Année de construction
1977
Nombre de chambres à coucher
5
Surface habitable
601 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
4
Nombre de salles de bain
3
Type de chauffage
Mazout
Type de vitrage
Double vitrage
Orientation de la façade du bien
Sud
Nombre de façades
4
Nombre d'étages de l'immeuble
1
Nombre de places de parking (extérieur)
5
Surface du terrain (m²)
9820 m²
Largeur du terrain à rue (m)
98 m
Raccordé au gaz de ville
Oui
Conso. spécifique d'énergie primaire
422 kWh/m²/an
Date de validité PEB
04-11-2019
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 17-11-2020 10:43
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à louer à Kapellen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!