LOADING...

Loft à vendre à Furnes (RAN51829) Online

€ 210.000
Obtenir l'adresse Suikerpark
8630 Furnes
Carte
Référence Immovlan: RAN51829
Référence vendeur: 90994

Chambre(s)
2
Surface habitable
120 m²
Terrasse
22 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Vlak naast het nieuwe Suikerplein verschijnen 6 unieke lofts. Iedere loft heeft een zuidgericht terras én een eigen patio. Doordat de lofts casco opgeleverd worden, heb jij alle keuzevrijheid bij de indeling van je droomloft.

Gelegen op een tiental minuten van de Westkust, is Veurne als het ware de poort van het binnenland naar de zee. Niet alleen voor wie dicht bij huis in één van de vele vooraanstaande bedrijven in Veurne werkt, maar ook voor zij die dieper in het binnenland werken en willen thuiskomen in een ongedwongen sfeer met een vleugje kustgevoel.

Dankzij de zuidgerichte oriëntatie en de grote terrassen geniet jij elk moment van de dag van een heerlijke lichtinval. De patio die langs drie zijden grote raampartijen heeft, belicht zowel de leefruimtes als de slaapkamers op een unieke manier.

De creatieve geest of handige harry zal zich in een casco opgeleverde loft volledig kunnen uitleven. De loft zal opgeleverd worden zonder binnenwanden, zonder technieken en zonder vloer, plafond en wandafwerking. Dit staat toe om volledig je eigen ding te doen of de hulp in te roepen van het team van interieurarchitecten en aannemers voor een oplossing op maat.

Je ruime loft wacht op je aan de rand van het bruisende Suikerpark. Geniet van de lange avonden op een van je terrassen of kies voor de gezelligheid van het Suikerplein. Even verder geniet je van het opgewaardeerde natuurgebied van Suikerpark en uiteraard het levendige centrum van Veurne.

Maak vandaag nog jouw afspraak met één van onze medewerkers om samen te kijken welk appartement het best bij u past: 058 330 600!

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 210.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
2020
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
120 m²
Garage
Non
Etage de l'appartement
2
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
22 m²
Balcon
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 27-06-2020 06:07
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Furnes ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!