LOADING...

Immeuble mixte à vendre à Bruxelles (RAK25765) Online

€ 2.800.000
Obtenir l'adresse Dageraadstraat 54
1000 Bruxelles
Carte
Référence Immovlan: RAK25765
Référence vendeur: 3798497

Terrasse

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Prachtgelegenheid tot wonen en werken in Brussel.  Het betreft 2 volledig gerenoveerde herenwoningen. Beide woningen werden in 1894 voor dezelfde eigenaar opgetrokken, en dragen beide de handtekening van architect “Jules Picquet”.  Destijds kon men 2 delen onderscheiden, namelijk een woonhuis en een handelshuis. In 1997 en 2007 onderging het geheel een grondige renovatie, waarbij beide huizen met elkaar verenigd werden. De gekozen materialen zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect op elkaar afgestemd.  Door de ligging op het einde van de Louizalaan, kan men gerust spreken van een rustige en groene omgeving. Het Ter Kamerenbos, de abdij van Ter Kameren en de vijvers van Elsene zijn er al het ware uw buren. De Europese Wijk, het Flagey-plein en de ULB/VUB zijn makkelijk bereikbaar, alsook het centrum van Brussel en het Station Zuid.  De herenwoning heeft een monumentale voorgevel, waarachter desondanks de beperkte gevelbreedte, een zee van ruimte schuil gaat, dit oa. door het slim implementeren van het traphuis, indien gewenst kan een lift bijgeplaatst worden. Elk niveau heeft hier zijn eigen doel en is langs de achterzijde voorzien van een terras, waardoor men extra ruimtegevoel krijgt.  Het originele handelshuis werd tijdens de renovatie voorzien van een volledig nieuwe, strakke, transparante, voorgevel. Dit gedeelte kan aangewend worden voor diverse doeleinden en is momenteel vergund als polyvalente tentoonstellingsruimte.  De combinatie van wonen en werken is hier dus perfect mogelijk.  De twee entiteiten zijn momenteel in harmonie  met elkaar verbonden, maar indien gewenst kunnen ze eenvoudig weer losgekoppeld worden.  (Stedenbouwkundige inlichtingen dd 14/2/2018, herenwoning: ééngezinswoning met gastenkamer op laatste verdieping, handelshuis: polyvalente tentoonstellingsruimten).  Basis KI = € 6.148.  EPC: 319 kWh/m²/jaar.  Bezoek na telefonische afspraak met ons kantoor.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 2.800.000
Revenu cadastral
€ 6148
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau bien
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
A l’acte
Meublé
Non
Garage
Non
Terrasse aménagée
Oui
Surface du terrain (m²)
175 m²
Conso. spécifique d'énergie primaire
319 kWh/m²/an
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 03-12-2019 05:07
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Bruxelles ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!