LOADING...

Garage à vendre à Koersel (RAP04618) Online

€ 17.500
Obtenir l'adresse Pieter Vanhoudtstraat 11
3582 Koersel
Carte
Référence Immovlan: RAP04618
Référence vendeur: 4029

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*)

In de Pieter Vanhoudtstraat, net als je het centrum van Koersel binnenrijdt, staat deze vrijstaande garagebox te koop. De garage heeft een oppervlakte van 13 m², waardoor je er naast een auto ook nog makkelijk enkele fietsen of wat andere spullen kan stockeren. Bovendien heb je er toegang tot elektriciteit. Zelfs het opladen van een e-bike vormt dus geen enkel probleem!

De garagebox is gelegen op een binnenkoertje achter enkele handelspanden in het centrum van Koersel. Er bevindt zich een bushalte op slechts 100 m afstand en 3km verder ligt het treinstation. Ook als opslagplaats voor een (startend) bedrijfje kan deze afsluitbare ruimte erg handig zijn. Dankzij de elektrische voorzieningen kan je er zelfs een computer aansluiten om alles netjes bij te houden. Je bevindt je bovendien op slechts 10 min van de E313 én de E314, zodat je je op een snelle manier doorheen het hele land kan verplaatsen.

Kan jij wel een eigen garage gebruiken in het centrum van Koersel of heb jij nood aan wat extra opslagruimte op een vlot bereikbare locatie? Bel dan even naar Tel 011 255 155 om meer te weten te komen over deze garagebox.

(*) Lees eerst de verkoopsvoorwaarden voor het plaatsen van een officieel online bod. U vindt ze bij de downloads. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 17.500
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
2008
Disponibilité du bien
A l’acte
Alarme antieffraction
Non
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 25-11-2020 04:14
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Garages à vendre à Koersel ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!