LOADING...

Fonds de commerce à vendre à Audenarde (RAJ82525) Online

€ 280.000
Obtenir l'adresse
9700 Audenarde
Référence Immovlan: RAJ82525
Référence vendeur: 1897588

Chambre(s)
2
Surface habitable
130 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Jardin
595 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze eigendom bezoeken zonder afspraak? Dat kan! Kom langs tijdens onze openkijkdag op zaterdag 19 oktober van 13u tot 14u30.  Graag eerder een bezoek brengen? Contacteer ons op Tel 055 30 92 90.​​​​​​​Verrassend , multifuntioneel pand die een zee aan mogelijkheden biedt! Gelegen te Eine nabij N60, station en scholen gelegen.  Perfect geschikt als opbrengsteigendom of voor de combinatie wonen/werken!Staat op een grondperceel van 968m² en bestaat uit een woning en gedeelte loods /garage/atelier (230m²) die kan opgesplitst worden in verschillende units (studio boven, extra app op het GV + voldoende auto staanplaatsen achteraan). De woning werd over enkele jaren volledig gestript en voorzien van een nieuwe vloerplaat,  riolering, hoogrendementsbeglazing, nieuw dak én reeds  spouwisolatie. Ze staat dus m.a.w. volledig klaar om verder ingericht te worden volgens uw eigen smaak en stijl! Bovendien is de volledig eigendom zeker ook geschikt om aan co-housing te doen, dit was ook bij de opmaak van de plannen origineel zo gepland.De indeling van de woonst kan nog vrij aangepast worden, maar is momenteel als volgt: we komen binnen in de inkomhal, van hieruit is er toegang tot de woonkamer, toilet en bureau/slpk 1. De woonkamer bevat een eethoek vooraan die dan uitmondt in  het zitgedeelte (of omgekeerd) en de keukenruimte. Palend aan de keuken is er toegang tot de kelder, berging en magazijn. (kan afgesloten worden-)Boven is er de toegang tot de 2 slaapkamers (waarvan 1 afgewerkt) , toilet en badkamerruimte .Kortom, dit pand biedt tal van mogelijkheden voor zowel investeerders, particulieren als zelfstandigen!!!EPC: 594kWh/m²; UC: 1240296; Vg, Wg, Gvv, Gdv, Gvkr Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 280.000

Services

Année de construction
1920
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 15-10-2019 11:43
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Audenarde ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!