LOADING...

Fonds de commerce à vendre à Audenarde (RAJ53647) Online

€ 610.000
Obtenir l'adresse Wijnendale 81
9700 Audenarde
Carte
Référence Immovlan: RAJ53647
Référence vendeur: 1860825

Chambre(s)
3
Surface habitable
166 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze handelszaak is gelegen op een bijzonder interessante, commerciële locatie te Oudenaarde. Ze is gelegen langsheen de verbindingsweg Oudenaarde-Zwalm en tegelijk op een boogscheut van de N60! U geniet van een sterke visibiliteit en een goede, vlotte bereikbaarheid. Bovendien is het mogelijk om het werken met wonen te combineren, dankzij de ruime en lichtrijke woonst die zich boven de winkel bevindt. Het gebouw dateert van 2000 en geniet dus van alle moderne comfort! Ook werd er bij de opbouw van het pand gezorgd voor verschillende wachtbuizen voor elektriciteit, afvoeren, chauffage, ... Dit maakt het pand bijzonder multifunctioneel en heel gemakkelijk omvormbaar tot bv. kantoren, restaurant, ...De indeling gaat als volgt: we komen binnen via de winkel, dit is 1 open ruimte. Van hieruit is er toegang tot de berging en de privé-inkomhal. Vanuit de inkomhal kunnen we naar de 1e verdieping, ofwel naar de kelder of toilet. De 1e verdieping bestaat voornamelijk uit een grote leefruimte met als eyecatcher de 4-zijdige houtcassette! Verder bevindt zich hier nog een ingerichte keuken en dakterras. Op de 2e verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer. EPC: 210Kwh/m²; UC: 2165985-RES-1 ; Vg, Wg, Gvv, Gvkr  Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 610.000

Services

Etat du bien
Condition excellente
Année de construction
2000
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 05-11-2019 11:29
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Audenarde ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!