LOADING...

Fonds de commerce à vendre à Audenarde (RAJ37052) Online

€ 125.000
Obtenir l'adresse Beverestraat 94 101
9700 Audenarde
Carte
Référence Immovlan: RAJ37052
Référence vendeur: 1808478

Surface habitable
52 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Op zoek naar een perfect onderhouden pand met een commercieel sterke ligging in een bruisende stad? Kijk dan zeker even naar deze handelsruimte , gelegen te centrum Bevere. Op wandelafstand van openbaar vervoer zoals trein en bus, maar ook op een boogscheut van de verbindingsweg N60! Het gebouw dateert van 2000 en voldoet bijgevolg aan alle moderne comfort! (ook uitgerust met voldoende op maat gemaakte kasten) Ook is dit een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar een rendabele investering: een handelshuurovereenkomst is een slimme zet! De indeling gaat als volgt: we komen binnen via de gemeenschappelijke inkomhal, van hier kunnen we verder naar de wachtzaal. Via de wachtzaal is er toegang naar het bezoekerstoilet en de consultatieruimte. Verder is er nog een koele, donkere berging achteraan de praktijk te vinden, een knus koertje buiten, een kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Bovendien is er de mogelijkheid om een auto staanplaats bij te huren vlakbij voor €35/maand.Wegens verhuis!Geen attesten vereist: handelspand; Vg, Wg, Gvv, Gvkr Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 125.000

Services

Etat du bien
Condition excellente
Année de construction
2000
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 15-10-2019 11:51
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Audenarde ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!