LOADING...

Fonds de commerce à vendre à Heers (RAP34120) Online

€ 495.000
Obtenir l'adresse Dumontlaan 42
3870 Heers
Carte
Référence Immovlan: RAP34120
Référence vendeur: 2234699

Chambre(s)
9
Salle(s) de bain(s)
4

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Unieke combinatie van drie afzonderlijk verhuurbare vakantiehuizen met naastliggende woning. De prachtig gerenoveerde opslagplaats van granen, bakkersbloem en melen, werd omgevormd tot 3 aparte vakantiewoningen. Deze zijn smaakvol ingericht met een knipoog naar het mooie Haspengouwse platteland. Ook ideaal voor grotere groepen tot 20 personen, met ruime parkeergelegenheid langs- en voor de woning. Gasten kunnen gebruik maken van een ruim zonneterras met achtergelegen boomgaard. De kinderen kunnen zich ongestoord uitleven op de schommel, trampoline of zelfgemaakte boomhut. Dit alles achter een veilig afgesloten binnenkoor. Voor de actieve gasten zijn er tal van mooie uitgestippelde wandelingen in de omgeving en kunnen de fietsen in de afsluitbare berging veilig opgeborgen worden. In het eigenlijke woonhuis komen we via de voordeur in de ruime inkomhal. Van hieruit kunnen we naar de living. In de keuken vinden we naast een grote eettafel ook een zithoek met mooi uitzicht op de koer tussen de vakantiewoningen. De eikenhouten keuken met vernieuwde toestellen versterkt het landelijke karakter van deze woning. Naast de keuken bevindt zich een overdekte binnenkoer die de verbinding vormt met de achterbouw. Vanuit de inkomhal kunnen we via de originele houten trap naar het eerste verdiep. Hier bevinden zich 3 grote slaapkamers en een badkamer met toilet en inloopdouche De zolder strekt zich uit over het ganse woongedeelte en is toegankelijk via een luifel. Deze kan volledig ingericht worden. De droge voorraadkelder heeft een betegelde vloer en is bereikbaar via een betonnen trap vanuit de inkomhal. Naast de woning is er plaats voor een carport die desgewenst kan dichtgebouwd worden voor andere doeleinden. Perfecte investering! Contacteer ons voor meer inlichtingen. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 495.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 11-08-2020 09:58
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Heers ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!