LOADING...

Fonds de commerce à louer à Kluisbergen (RAH73771) Online

Prix sur demande
Obtenir l'adresse Oudenaardebaan 0
9690 Kluisbergen
Carte
Référence Immovlan: RAH73771
Référence vendeur: 924850

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

In Berchem, deelgemeente van het Oost-Vlaamse Kluisbergen, realiseerde Danneels een retailpark met 6 ruime handelspanden.

Unit 2 ligt vooraan het retailpark en heeft een oppervlakte van 444m². Huurders kunnen elke unit apart huren, maar ook een combinatie van meerdere units is mogelijk. Het retailpark werd voorzien van de nodige infrastructuur, een ruime parking voor 128 wagens en ook aan de groene omgeving werd gedacht. Er is een mooie mix van ruime en compactere units om tegemoet te komen aan diverse geïnteresseerden. De handelspanden kenmerken zich door veel glas, licht en groen. Dat maakt het zowel voor uw klanten als uw personeel aangenaam. De site heeft een totale oppervlakte van 13.500 m².

Het retailpark is gelegen op een heel interessante locatie langs de Oudenaardebaan in Kluisbergen, een verbindingsweg. Het publiek heeft inmiddels de weg naar de Shopspot gevonden. Een aanwezigheid op deze site is een opportuniteit voor handelaars die de inwoners van onder meer Kluisbergen, Avelgem, Anzegem, Ronse en zelfs Oudenaarde willen bereiken.

De winkelpanden zijn voor inwoners van deze gemeenten heel gemakkelijk te bereiken via de Oudenaardsesteenweg, Bruggesteenweg, Ronse Baan en de Oudenaardebaan. Het ontwerp is van de hand van AAVO Architects. 

Meer info op  www.danneels-retail.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Etat du bien
Nouveau
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 03-09-2020 06:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à louer à Kluisbergen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!