LOADING...

Ferme à vendre à Brakel (RAP71192) Online

€ 395.000
Obtenir l'adresse Leinstraat 30 + 32
9660 Brakel
Carte
Référence Immovlan: RAP71192
Référence vendeur: 2310965

Chambre(s)
5
Surface habitable
309 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Te koop, op te frissen Vila - woning  (bj '65)  & aanpalend te slopen hoevetje (= 2 bouwkavels  2x1000m³!) - prachtig vergezicht over Brakel vanop hoogte  CO-HOUSING Op zoek naar een eigendom die u tal van potentieel biedt? o.a. CO-HOUSING !   Nieuwbouw project - 2 Woningen Open Bebouwing  ... Dit is een echte kanshebber!Een RUSTIGE LIGGING te OPBRAKEL is de thuisbasis van deze woning met naastliggende hoeve. De TOTALE OPPERVLAKTE VAN MEER DAN 22 ARE biedt u tal van mogelijkheden en is momenteel bebouwd door een TE RENOVEREN WONING met naastliggend een GRONDIG TE RENOVEREN / TE SLOPEN HOEVE   2 huisnrs. Het woonhuis kan, mits renovatie, uitgroeien tot een IDEALE GEZINSWONING door haar grote ruimtes binnenshuis.De hoeve die op het andere stuk van het perceel gelegen is kan na sloping HEROPGEBOUWD WORDEN TOT EEN VOLUME VAN 1000M³.Grootste troef van deze eigendom is zeker en vast het uitzicht dat je vanuit alle hoeken kan aanschouwen. PRACHTIGE VERGEZICHTEN EN EEN UITZICHT OVER HET BRAKELBOS slepen u mee in een rustig gevoel!De INDELING van de WONING gaat als volgt: we betreden de woning via de ruime inkomhal die ons verder brengt naar de woonkamer. Deze ruime leefruimte heeft een prachtig uitzicht over de natuur. Naastliggend bevindt zich de te moderniseren keuken met toegang naar de veranda met apart toilet. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gevestigd en de badkamer waar het zolderluik zich bevindt. Deze zolder kan na renovatie dienst doen als woonuitbreiding. Verder is er ook nog een ruime kelder met aanpalende garage te vinden. De zonnige en ruime tuin is volledig afgesloten en biedt ons de toegang naar de naastliggende te slopen hoeve.De INDELING van de HOEVE gaat als volgt: we betreden de hoeve via de woonkamer met naastliggend de twee slaapkamers en de keuken. Deze biedt toegang tot de kelderberging en de ruime zolder. Buitenshuis zijn er 3 buitenbergingen te vinden in de tuin die overvloeit in de buitenruimte van de woning. Kortom zijn de mogelijkheden hier eindeloos voor iemand met veel inspiratie. Contacteer ons dus snel voor meer informatie of een bezichtiging!Adres: Leinstraat 30 + 32 te BrakelEPC: 762 kWh/m²; UC: 2288691-RES-1 + EPC: 1523 kWh/m²; UC: 2288684-RES-1. Lwag, Vg, Gvkr, Gvv Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 395.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
À rénover
Année de construction
1964
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 14-10-2020 10:46
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Brakel ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!