LOADING...

Ferme à vendre à Merkem (RAJ99018) Online

€ 395.000
Obtenir l'adresse Merkemstraat 95
8650 Merkem
Carte
Référence Immovlan: RAJ99018
Référence vendeur: 19/K0802

Chambre(s)
2

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

8650 Merkem, Merkemstraat 95.
Deze karaktervolle te renoveren 4 kantshoeve op 1 ha. is centraal gelegen met landelijke vergezichten.
Dit landgoed is uniek in de streek! Het perceel heeft een straatbreedte van 113 m, een diepte van 100 m en achteraan is het perceel 87 meter breed. Zowel het hoofdgebouw (woning) als de drie bijgebouwen (loodsen) zijn weliswaar te renoveren maar zijn een grote meerwaarde voor dit landgoed. Indien gewenst mag de bestaande woning worden afgebroken en er mag een nieuwe woning gebouwd worden achter de oude woning ! De graslanden / landerijen zijn zowel links, rechts als achteraan van de gebouwen gelegen. Links van het perceel is er een wal aanwezig. Het landgoed is op 1 km van de Kippe en op 1,5 km van het centrum van Merkem gelegen. Merkem ligt centraal tussen Ieper (15 min.) en Diksmuide (15 min.) & Roeselare (25 min.) en de Kust (20 min.).
Dit uniek gegeven in de ruime omgeving verdient zeker Uw aandacht! Interesse of vragen naar de mogelijkheden van de gebouwen of over de grote van het perceel? Bel of mail ons en wij maken een vrijblijvende afspraak om deze landelijke woning met ruime bijgebouwen te bezichtigen.
Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 395.000

Services

Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 15-11-2019 04:42
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Merkem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!