LOADING...

Ferme à vendre à Lo-Reninge (RAO74701) Online

€ 545.000
Obtenir l'adresse Halve Reningestraat 4
8647 Lo-Reninge
Carte
Référence Immovlan: RAO74701
Référence vendeur: 0938563

Chambre(s)
3
Surface habitable
472 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze prachtige hoeve wordt momenteel uitgebaat als een bloeiend restaurant met een woonst op de eerste verdieping. Het restaurant is een volledig uitgeruste zaak die perfect kan verdergezet worden indien u hierin interesse heeft. Anderszijds kan er mits enkele ingrepen van het volledige gebouw ook een particuliere woning gemaakt worden. Ook uitbating als B&B of een locatie voor workshops en seminaries behoren uiteraard tot de vele mogelijkheden hier. De ruimte, rust en voorzieningen zijn er reeds aanwezig, enkel uw eigen invulling ontbreekt om deze site tot uw droomlocatie te maken.Het restaurant heeft een grote zaal, professionele keuken, meerdere bergingen, sanitaire blok en zeer ruim terras.De woonst op de verdieping bevat 3 slaapkamers, een zeer ruime badkamer en een grote open leefruimte met keuken, eetplaats en zithoek.De aparte schuur van zo'n 210 m² kan verschillende invullingen krijgen. Momenteel zijn er 5 paardenboxen die perfect zijn voor liefhebberij. Het veld dat achter de schuur ligt sluit perfect aan bij de paardenboxen en geeft u de mogelijkheid een absoluut paardenparadijs te maken.Buiten is een verzorgde, aangelegde tuin waar u de hele dag kan genieten van de zon en de omgeving. Achter de schuur ligt nog een zeer groot stuk grond dat bij D'Akkerhoeve hoort, maar dat momenteel in gebruik is als landbouwgrond, maar dit stuk is na de volgende oogst vrij.Maak snel een afspraak en kom deze parel in Lo-Reninge snel ontdekken! Koop nu deze charmante hoeve met een omgeving om U tegen te zeggen, laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 545.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Normal
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 16-11-2020 06:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Lo-Reninge ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!