LOADING...

Ferme à vendre à Furnes (RAP70423) Online

€ 380.000
Obtenir l'adresse Doornstraat 7
8630 Furnes
Carte
Référence Immovlan: RAP70423
Référence vendeur: 0954245

Surface habitable
396 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze prachtige hoeve heeft alle troeven om u dé landelijke woning te bieden die u zoekt! De hoeve heeft een prachtige ligging en omgeving, alsook zeer veel potentieel. Er dienen zich echter wel wat opfrissingswerken aan en modernisering om van deze hoeve een perfect hedendaagse woning te maken. Het potentieel van het huis is echter enorm en er is meer dan voldoende ruimte om aan al uw wensen te voldoen. Op dit moment is de indeling als volgt: (Gelijkvloers) inkomhal, apart toilet, technische berging, koele berging, badkamer, bijkeuken, keuken, open leefruimte met eetkamer en zithoek, bureau, slaapkamer 1 & 2 en nog 2 ruime bergingen. (Verdieping) nachthal, slaapkamer 3, 4 & 5 en nog 2 te converteren zolderkamers. Tot slot beschikt de woning ook over een kelder. Naast de hoeve zelf beschikt het domein over een zeer ruime garage die meerdere invullingen kan krijgen, enkele oudere stallingen en bijgebouwen, alsook meerdere recentere loodsen. De ideale koper voor dit pand is iemand die opzoek is naar een hoeve op een prachtige locatie en die de handen uit de mouwen durft steken. Het domein is ideaal voor iemand die een invulling kan geven aan de vele bijgebouwen en loodsen. Tot slot kan er een (beperkt) aangrenzend stuk grond bijgekocht worden indien gewenst en er is zelfs eventueel mogelijkheid om een iets groter stuk grond bij te kopen dat zeer nabij gelegen is (ideaal voor het houden van een paard bijvoorbeeld). Maak nu van dit domein uw droomhoeve en contacteer ons!

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 380.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
À rénover
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 13-10-2020 06:03
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Furnes ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!