LOADING...

Ferme à vendre à Hechtel-Eksel (RAP79889) Online

€ 799.000
Obtenir l'adresse Kiefhoekstraat 13
3941 Hechtel-Eksel
Carte
Référence Immovlan: RAP79889
Référence vendeur: 0957149

Chambre(s)
4
Surface habitable
433 m²
Salle(s) de bain(s)
4

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Unieke eigendom met ruim landhuis, grote polyvalente ruimte en studio voorzien van een paardenweide, piste en mogelijkheid tot 4 stallen, gelegen op een perceel van 1ha05 midden in een bos.

De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en nieuwe pellet inbouwhaard, 3 slaapkamers, 3 badkamers en een mooie polyvalente ruimte die als extra woonkamer of bureau kan gebruikt worden. De woning is voorzien van kwalitatieve materialen en een vernieuwd dak. Vanuit de woonkamer heb je zicht op het prachtig perceel met paardenpiste, weide en feestzaal.

Mooie, volledig ingerichte studio met een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een mooie badkamer. De studio is volledig voorzien van parket en alle comfort.

Grote polyvalente ruimt e die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden en voorzien is van een volledig ingerichte keuken en pellet kachel.

De eigendom is voorzien van 50 zonnepanelen.

Voor paardenliefhebbers:

Het perceel is voorzien van een ruime paardenweide (+-50 are), een stapmolen voor 4 paarden, een omheinde rijpiste met geopad van 20 x 40 meter met 3 verlichtingspalen & een goedkeuring voor mestbank. Er bestaat een mogelijkheid om inpandig 4-5 paardenstallen te voorzien.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 799.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Excellent
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 28-11-2020 10:02
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Hechtel-Eksel ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!