LOADING...

Ferme à vendre à Neerlanden (RAP79949) Online

€ 298.000
Obtenir l'adresse F. Istasstraat 5A
3404 Neerlanden
Carte
Référence Immovlan: RAP79949
Référence vendeur: 1640

Chambre(s)
3
Surface habitable
210 m²
Place(s) de parking
2
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Centraal tussen Sint-Truiden, Landen en Tienen treffen we in de F. Istasstraat 5A te Neerlanden deze charmante, instapklare woning met drie slaapkamers, bureel, privé tuin met terras en parkeergelegenheid voor twee wagens aan. Men bevindt zich in het voorste gedeelte van het statige, totaal gerenoveerde gemeentehuis met in totaal drie wooneenheden. Hierbij heeft men de traditionele hoge plafonds, de massief houten trappenhal en de imposante voorgevel volledig behouden.
We betreden de woning via de inkomhal dewelke doorgang geeft tot alle bovengelegen woon- en slaapvertrekken. De gelijkvloerse verdieping beschikt verder nog over een gastentoilet, een ruime kamer met wastafel (mogelijkheid tot bureel of praktijkruimte of extra slaapkamer) en een wasplaats met opbergmogelijkheden.
De eerste verdieping voorziet het woongedeelte met eveneens een bijkomend gastentoilet en de ruime woonkamer die zich over de volledig diepte van het pand uitstrekt. Aansluitend treffen we een bureelruimte die doorgang geeft tot de ruime keuken met berging. De laatste is uitgerust met een grijs houten keukenmeubel met natuurstenen werktablet, spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine.
We begeven ons naar de tweede verdieping waar zich de badkamer en de drie slaapkamers bevinden. De grote slaapkamer is voorzien van zeer praktisch ingerichte maatkasten. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een ligbad en een toilet.
Tot slot beschikt men verder nog over een kelderverdieping die dienst kan doen als extra bergruimte. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 298.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 13-11-2020 02:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Neerlanden ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!