LOADING...

Bureaux à vendre à Merksem (RAP78989) Online

€ 745.000
Obtenir l'adresse Bredabaan 563
2170 Merksem
Carte
Référence Immovlan: RAP78989
Référence vendeur: spir4171

Surface habitable
339 m²
Garage
1
Place(s) de parking
4
Salle(s) de bain(s)
3
Jardin

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Prestigieuze historische parel gelegen op een perceel van maar liefst 2480 m² , dat deel uitmaakt van Landhuis ’t Galjoen, gebouwd voor scheepsreder Jef Beuckeleers naar een ontwerp van Jan Jacobs.
De totale oppervlakte, verdeeld over het gelijkvloers en de eerste verdieping bedraagt maar liefst circa 339 m². Het pand beschikt tevens over een brede privatieve oprit en een ruime inpandige garage met plaats voor 4 wagens.
Het eigendom is ideaal om wonen en werken te combineren, de opties zijn legio. Ook bijzonder geschikt voor het uitoefenen van een vrij beroep of als kantoor. In 2015 onderging dit pand een volledige uiterst kwalitatieve renovatie met respect en behoud voor alle authentieke elementen.
Via de karaktervolle inkomhal verkrijgen we enerzijds toegang tot de ruime leefruimte en de patio met toegang naar de prachtige privatieve parktuin. Verder toegang tot een tweede leefruimte, een eetkamer en bibliotheek. Last but not least bevindt zich centraal op het gelijkvloers nog een riante volledig geïnstalleerde landelijke keuken met bijkeuken. Op de eerste verdieping vinden we vooraan de masterbedroom met ensuite badkamer terug. Achteraan wederom een tweede slaapkamer met aansluitend een mederne badkamer.
Het volledige pand is voorzien van een droge kelder met een mooie hoogte. Men heeft hier vele vierkante meters ter beschikking voor een hobbyruimte of stockage.
Tot slot is er optioneel nog een aparte volledig geïnstalleerde studio voorzien van een eigen Cv ketel van ca 30 m2 met aparte inkom welks dienst kan doen als een kleine autonome woonruimte of extra kantoor.
De elektrische keuring is conform en er is een nieuwe CV installatie.
Troeven:
Zeldzaam en ruim eigendom met een fantastisch interieur
Zeer centrale locatie
Volledig gerenoveerd
Privé parktuin
Parkeerplaatsen

Voor verdere informatie of een vrijblijvende bezichtiging tel Tel 03 225 00 68 of mail Contacter.
Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 745.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
1911
Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 29-10-2020 06:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Merksem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!