LOADING...

Bureaux à louer à Merelbeke (RAL73419) Online

€ 1.995
Obtenir l'adresse Hundelgemsesteenweg 423
9820 Merelbeke
Carte
Référence Immovlan: RAL73419
Référence vendeur: 2094855

Surface habitable
220 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit ruim en recent kantoorgebouw van 220 m2 is te huur vanaf mei 2020.  Het is uitstekend gelegen in één van de belangrijkste handelsstraten en verkeersaders van Merelbeke.  Dit huurpand is bijzonder geschikt voor personen die een vrij beroep uitoefenen. Denk maar aan makelaars en consulenten allerhande, aan advocaten, architecten en accountants. Uiteraard kunnen ook mensen met een andere zelfstandige activiteit zich hier met succes vestigen. Momenteel doet het gebouw dienst als bankkantoor.Beschrijving van het huurpand: De ruime inkomhall is afgescheiden van de kantoorruimte door een glazen wand. Via de glazen deur bereik je dan de eigenlijke werkruimte. Er zijn ingemaakte kasten voorzien over de volledige lengte van de linker wand. Er zijn voldoende stopcontacten aanwezig.Er zijn een kitchenette en 2 toiletten beschikbaar.De achterkant van het gebouw is eveneens bereikbaar en daar zijn zeker voldoende parkeerplaatsen te vinden.Bij dit pand hoort ook een kelder annex bergruimte. Gsm Tel 0496 299200 Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 1.995
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Etat du bien
Excellent
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 24-09-2020 06:08
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à louer à Merelbeke ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!