LOADING...

Bureaux à louer à Alost (RAP73658) Online

€ 895
Obtenir l'adresse Pontstraat 21
9300 Alost
Carte
Référence Immovlan: RAP73658
Référence vendeur: 2313145

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Op een strategische locatie in Aalst bevindt zich dit handelsgelijkvloers van 95m2 in een hoekwoning op de kruising van de Pontstraat en de Klapstraat. Het gebouw beschikt over een handelsruimte uit 2 delen, een keuken, een sanitaire blok met 2 damestoiletten, 2 piscines en 1 herentoilet. Kleine berging en een grote droge Middeleeuwse kelder aanwezig. Het pand ligt rechtover parking “De Burcht” en enkele supermarkten, te midden van het scholencentrum Lyceum, Sint-Jozefscollege, en Dames Van Maria. Ideaal dus als polyvalent gebouw voor dienstensector, verzekerings- of immobiliënkantoor, boetiekwinkel, horeca, kapper-barbier, paramedische sector. De woning beschikt over een etalage bestaande uit 5 ramen. Enkele weetjes: Het gebouw heeft zijn eerste vermelding in het stadsregister in 1714 en is een beschermd monument. Oorspronkelijk had het de naam 'De vijf zinnen', maar toen het werd gekocht door een bakker, werd het omgedoopt tot 'De vijf mastellen'. 15 jaar geleden werd het volledige gebouw gerestaureerd en 1 maand geleden werden de gevel en de ramen opnieuw gereinigd en geschilderd, telkens in samenwerking met Erfgoed Vlaanderen.Op de hoek van de gevel bevindt zich nog een 18e eeuws Mariabeeld in terracotta. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer het kantoor B&V Invest. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 895
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Etat du bien
Excellent
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-10-2020 07:01
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à louer à Alost ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!