LOADING...

Appartement à vendre à Merelbeke (RAP74365) Online

De € 198.300
Obtenir l'adresse Hundelgemsesteenweg 55
9820 Merelbeke
Carte
Référence Immovlan: RAP74365
Référence vendeur: 2313699

Chambre(s)
1
Surface habitable
58 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
10 m²
Jardin
30 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit 1 slaapkamer appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meterDit appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open, ingerichte keuken. De leefruimte geeft uit op het terras van 10 m2 en de tuin van 30 m2. In de studio is een afgescheiden slaapruimte. Verder is er nog een badkamer met douche en dubbele wastafel. Verder is er nog een afzonderlijk toilet en een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine.Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. Op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.Voor meer info of plannen kan u Serge van OC vastgoed contacteren via Tel 0485/61 59 22 of Contacter. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 198.300
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
58 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Ascenseur
Oui
Jardin
Oui
Surface du jardin
30 m²
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
10 m²
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 03-11-2020 06:03
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Merelbeke ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!