LOADING...

Appartement à vendre à Merelbeke (RAP74362) Online

De € 212.200
Obtenir l'adresse Hundelgemsesteenweg 55
9820 Merelbeke
Carte
Référence Immovlan: RAP74362
Référence vendeur: 2313704

Chambre(s)
1
Surface habitable
63 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
6 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meter.Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 63 m2.Het appartement heeft een lichtrijke leefruimte met een open, ingerichte keuken. Er is 1 ruime slaapkamer met de badkamer ensuite. De badkamer heeft een dubbele wastafel en een ligbad. Vanuit de leefruimte en de slaapkamer heb je toegang tot het terras van 6 m2. Verder is er nog een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine en een afzonderlijk toilet.Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. Op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.Voor meer info of plannen kan u Serge van OC vastgoed contacteren via Tel 0485/61 59 22 of Contacter. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 212.200
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
63 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
1
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
6 m²
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 03-11-2020 06:03
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Merelbeke ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!