LOADING...

Appartement à vendre à Eke (RAI56126) Online

De € 338.500
Obtenir l'adresse Hoogkouter 30 - 36
9810 Eke
Carte
Référence Immovlan: RAI56126
Référence vendeur: 1732019

Chambre(s)
3
Surface habitable
106 m²
Place(s) de parking
1
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
34 m²

Description

Dit instapklaar appartement op de gelijkvloerse verdieping van blok B heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 105,7 m² is voorzien van drie slaapkamers met terras (13,8 m²) , een lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitend een tweede zonneterras (20 m²) met zuid-west oriëntatie en een uitgestrekt zicht over de velden. Verder vindt men een praktische berging, een gastentoilet en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Bovendien kan u er genieten van het comfort van een ondergrondse parking, een privatieve berging en gemeenschappelijke fietsenbergingen wat de garantie biedt om uw appartement veilig en droog te bereiken en uw wagen, fiets en andere zaken op te bergen. Deze 4 stijlvolle, kleinschalige parkvila's zijn ontworpen door het ervaren architectenbureau B2Ai uit Gent. De ontwikkeling wordt gekenmerkt door haar centrale, goed bereikbare doch landelijke inplanting met onbelemmerde verzichten over de velden. Elke villa bestaat uit 9 comfortabele appartementen, verdeeld over 3 bouwlagen, met zowel 1, 2 als 3 slaapkamers, lichtrijke leefruimtes en riante zonneterrassen. Op gebied van energienormering voldoen alle appartementen aan de huidige, stringente regels. Zo werd ieder appartement uitgerust met een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas, evenals een ventilatiesysteem D met warmte recuperatie en 5 fotovoltaïsche panelen. Het parkvillacomplex is centraal gesitueerd tussen de steden Gent, Deinze en Oudenaarde en beschikt via de N60 over een vlotte verbinding met directe aansluiting naar de E17. Bovendien biedt het treinstation van Eke een vlotte verbinding zowel richting Oudenaarde als Gent-Sint-Pieters. De site bevindt zicht vlak naast de nieuwe fietssnelweg F45 op een boogscheut van de dorpskern met een bedrijvige middenstand en een levendig centrum. Kortom, Eikenpark staat voor een kwalitatieve invulling van een unieke locatie met verre zichten over de velden doch uitstekend bereikbaar en dit op een boogscheut van de dorpskern van Eke.Benieuwd naar deze appartementen met landelijk karakter in Eke? Maak een afspraak via Contacter of Tel 09 225 25 24.  www.landbergh.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 338.500
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2019
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
106 m²
Grenier
Oui
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Parlophone
Oui
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Nombre de places de parking (extérieur)
1
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
34 m²
Surface constructible (m²)
106 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Attestation "As-built"
Oui
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 06-07-2020 11:35
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Eke ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!