LOADING...

Appartement à vendre à Zottegem (RAI16406) Online

De € 240.000
Obtenir l'adresse Meire 63
9620 Zottegem
Carte
Référence Immovlan: RAI16406
Référence vendeur: 1694539

Chambre(s)
1
Surface habitable
83 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Modern nieuwbouwproject te Zottegem.Wie op zoek is naar een rustig, eigen plekje aan de poort van de Vlaamse Ardennen, vindt in Meiregaard een kleinschalig kwalitatief project. Uw stek in het wandel- en fietsparadijs bevindt zich op wandelafstand van een bushalte, zodat u ook met het openbaar vervoer snel op uw bestemming raakt.De uitvoering is in handen van een familiaal aannemingsbedrijf dat de kwaliteit van materialen en uitvoering verzekert.Meiregaard telt 12 comfortabele appartementen. Deze bieden voor elk wat wils; tuinen beschikbaar voor de bewoner op het gelijkvloers of ruime terrassen voor de woningen op de verdiepingen. Vier langs de Ledebergstraat en acht langs de Meire. Een project op mensenmaat dus, waar contact met de buren en ruimte voor een korte babbel haast vanzelfsprekend is.De appartementen tellen 1 of 2 slaapkamers en worden niet hoger dan twee bouwlagen boven het gelijkvloers. Dat neemt niet weg dat er een lift voorzien wordt die u snel en veilig toegang biedt tot uw appartement.Eens binnen staat licht en ruimte voorop: grote ramen die toegang geven tot een groot terras of een aangename tuin.Kwalitatieve materialen zorgen voor jarenlang zorgeloos wonen. En voor de energiefactuur hoeft u de aankoop van een appartement in Meiregaard ook niet te laten: elk appartement voldoet aan alle eisen inzake akoestische en thermische isolatie waardoor een E-peil van 50 voorop gesteld wordt.Met staanplaats € 15.000  Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 240.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2018
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
83 m²
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Equipée
Nombre de salles de bain
1
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Double vitrage
Etage de l'appartement
3
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Surface constructible (m²)
83 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 02-07-2020 06:33
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Zottegem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!