LOADING...

Appartement à vendre à Gand (RAP78612) Online

€ 295.000
Obtenir l'adresse Slachthuisstraat 98
9000 Gand
Carte
Référence Immovlan: RAP78612
Référence vendeur: 4191938

Chambre(s)
1
Surface habitable
61 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
3 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Bent u in Gent Centrum nog op zoek naar een nieuwbouw appartement in een kleinschalige residentie, dan zijn de appartementen in Residentie Quintus de perfecte woonplaats voor u!
Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het historische centrum van Gent en van het Dampoort station en nabij Portus Ganda, bieden deze appartementen alles wat je wilt van een stadswoning. De Zuidgerichte terrassen zorgen ervoor dat u evengoed buiten kan genieten van een leuke zomerdag!
De 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen genieten van de toekomstige normen qua duurzaamheid. U mag zich verwachten aan Bijna Energie Neutrale appartementen! De grote raampartijen laten veel licht binnen in de gezellige praktisch ingerichte appartementen. De units zullen klaar zijn in de zomer van 2021.
De scandinavische look & feel gaan hand in hand met de Belgische kwalitatieve afwerking. Vloerverwarming gevoed door een warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. 
En qua mobiliteit bent u hier zeker goed gediend : op 5 minuten wandelen van het Dampoort station, 30 seconden rijden van de ring en 5 minuten rijden naar de oprit van E17 en E40. Perfect toch?
En alles is aanwezig om gezond en gelukkig te leven : biowinkelen om de hoek in de Lousbergmarkt, vers vlees in de Polderbeef in de straat, zwemmen in het Van Eyck ewembad, en tafelen kan bij de buren....

Ieder appartement heeft zijn eigen ondergrondse berging. Achteraan het gebouw zijn een 5-tal parkeerplaatsen voorzien (prijs 25.000 euro (excl registratie en BTW). 

Info 24/7 beschikbaar via Sarah op Tel 0476/37.42.67 of per mail naar Contacter Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 295.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
61 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Etage de l'appartement
3
Nombre de façades
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
3 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 03-11-2020 09:29
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Gand ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!