LOADING...

Appartement à vendre à Gand (RAL06409) Online

€ 575.000
Obtenir l'adresse Handbalstraat 33
9000 Gand
Carte
Référence Immovlan: RAL06409
Référence vendeur: 2033236

Chambre(s)
3
Surface habitable
181 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Een werkelijk uniek appartement door zijn ligging, omvang en exceptionele buitenruimte! Dit groots appartement maakt deel uit van een subliem gebouw, bestaande uit slechts 3 wooneenheden, verscholen achter een prachtige façade. Elke entiteit beschikt over zijn eigen privatieve ingang en hanteert het principe van een schakelwoning, een in elkaar overlopend geheel van meerdere woningen. Dit zorgt voor enkele interessante voordelen waaronder een beperkt aantal gemeenschappelijke kosten en een groot gevoel van privacy. De renovatie gebeurde met extra aandacht voor akoestiek, isolatie en esthetiek.De grote dubbele poort op het gelijkvloers geeft toegang tot het appartement. Bij het binnenkomen overvalt ons onmiddellijk een ruimtelijk gevoel. De privatieve inkomhal van het appartement (40m2) strekt zich uit tot over de volledige diepte van het gebouw. Deze ruimte is uitstekend voor het plaatsen van fietsen, als bergruimte en geeft achteraan plaats aan een praktische wasplaats. Bovendien krijgen we achteraan ook toegang tot een stadstuin met terras.Via de trap krijgen we toegang tot de eerste verdieping. Het bovenste niveau bestaat uit grote volumes die in elkaar overlopen met hoge plafonds. Dit verdiep geeft plaats aan een grote woonkamer en een grote eetplaats. Vanuit de ruime keuken staat men ook in contact met deze ruimtes. Naast de keuken vinden we een kamer die dienst kan doen als bureau of bijkeuken. Het appartement beschikt ook over twee slaapkamers met centraal een apart toilet en een badkamer voorzien van regendouche, ligbad en dubbele wastafel. Dit appartement heeft ook nog een privatieve kelder ter beschikking.De appartementen bevinden zich in een doodlopende straat op wandelafstand van het station en genieten een uitstekende bereikbaarheid met de wagen en openbaar vervoer.Een uniek en groots appartement dewelke de voordelen van een woning en een appartement weet te combineren. (Kosten opmaak basisakte en opmeting ten laste van de koper) Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 575.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Remis à neuf
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
181 m²
Cave(s)
Oui
Garage
Non
Etage de l'appartement
1
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Surface constructible (m²)
181 m²
Conso. spécifique d'énergie primaire
126 kWh/m²/an
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat d'intérêt culturel, historique et/ou esthétique
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 24-01-2020 11:24
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Gand ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!