LOADING...

Appartement à vendre à Poperinge (RAK25245) Online

De € 275.000
Obtenir l'adresse Gasthuisstraat 25 - 31
8970 Poperinge
Carte
Référence Immovlan: RAK25245
Référence vendeur: 42229

Chambre(s)
3
Surface habitable
110 m²
Salle(s) de bain(s)
2
Terrasse
11 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Residentie De Looierij gelegen in de Gasthuisstraat in Poperinge, bestaat uit 33 appartementen, ondergrondse- en bovengrondse parkeerplaatsen.
Op het gelijkvloers zijn er een 3-tal grotere eenheden die als kantoren, praktijk of commerciële ruimtes ingevuld kunnen worden.
De architectuur van de Looierij is uniek door een mix van Vlaamse en Spaanse architectuur. De karaktervolle muren uit voegloze rode steen met verspringende topgevels en de geschrankte donkerrode daken stralen een tijdloze sfeer uit. De afgesloten ruimte tussen de gebouwen biedt een gezellige en veilige sfeer aan de bewoners.
De ligging is ideaal, in de Gasthuisstraat in Poperinge, pal in het centrum en op wandelafstand van de Grote Markt en alle winkels.
Voor elke koper is er wat wils, zo zijn er 1-2 of 3 slaapkamerappartementen. De oppervlaktes variëren van 65 m² tot 120 m². Er zijn telkens grote mooie terrassen voorzien.
Wenst u meer informatie over dit uniek project? Neem contact op met Charlotte Druant op Tel 0474969298 of mail naar Contacter Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 275.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
110 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
11 m²
Balcon
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 18-03-2020 03:24
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Poperinge ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!