LOADING...

Appartement à vendre à Ieper (RAK25299) Online

De € 290.000
Obtenir l'adresse Lange Meersstraat
8900 Ieper
Carte
Référence Immovlan: RAK25299
Référence vendeur: 41863

Chambre(s)
2
Surface habitable
92 m²
Terrasse
17 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

De historische site 'De Meersen en De Looie' wordt omgebouwd naar een gloednieuwe site met woonentiteiten, Gloria genaamd.
De appartementen zijn ruime hedendaagse flats, met 1,2 of 3 slaapkamers met grote leefterrassen en/of tuintjes met ZW-oriëntatie. De afwerking is kwalitatief en duurzaam.
De site zal toegankelijk zijn voor elke weggebruiker. Elke straat rond de site heeft een aparte toegang tot het binnengebied. Daarnaast is er ook een ondergrondse parking voor 130 wagens en een fietsenstalling met handige fietsenlift.
De site is gelegen pal in het centrum maar garandeert toch een rustige ligging door een aantal belangrijke open ruimtes. De open ruimtes geven de site vorm en worden op diverse manieren ingevuld: met een verharde ondergrond, een waterpartij of als tuin omrand met hagen of bomen.
Het ontwerp van de site bestaat uit drie kleine torens die uitsteken boven drie bouwlagen met woningen en appartementen.
De architectuur (architectenbureaus Robbrecht en Daem en URA Architects) van de appartementen is sober modern en ontleent typische elementen uit de omgeving, zoals bakstenen, houten ramen en balustrades. De architectuur straalt vooral rust uit.
Gloria wordt een nieuw rustpunt in de stad met uitzichten op groen en op de prachtige omgeving. Een oase van rust waar je geniet van alle voordelen van wonen in de stad. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 290.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2019
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
92 m²
Garage
Non
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
17 m²
Balcon
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 09-06-2020 05:43
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Ieper ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!