LOADING...

Appartement à vendre à Izegem (RAJ37172) Online

€ 325.481
Obtenir l'adresse Lendeleedsestraat 106
8870 Izegem
Carte
Référence Immovlan: RAJ37172
Référence vendeur: 2918

Chambre(s)
2
Surface habitable
110 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
37 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit ruim dakappartement met 2 slaapkamers bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 109,83 m². Het ruime terras is zuidwest georiënteerd en heeft een oppervlakte van ca. 38 m². Indeling: inkomhal met vestiaire ruimte, leefruimte met open keuken en annex een bergruimte, ruim terras, gastentoilet, badkamer (met inloopdouche), wasplaats en 2 slaapkamers. In deze penthouse werd reeds rekening gehouden met driedubbel glas en zonnescreens aan de ramen op het zuidwesten (zie plan appartement). Zeer energiezuinig! E-peil E-15 (Bijna Energie Neutraal). Er werden alsook 5 zonnepanelen gekoppeld aan het appartement (kostprijs 2475 € + BTW). Gezien de energiezuinigheid van het appartement voorziet de overheid een gunst maatregel. Er dient de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing betaald te worden.

Woonpark Rafael voorziet in tijdloze appartementen in een rustige, groene parkomgeving op de voormalige site van de Sint-Rafaelskerk. Er wordt een groene long gecreëerd aan de achterzijde van de residentie. Er wordt maximaal aandacht besteed aan de privacy van de toekomstige bewoners. Het woonpark is gelegen in het hartje van de levendige wijk Sint-Rafael, op ca. 850m van het kasteeldomein Blauwhuis. Woonpark Rafael voorziet in totaliteit 16 leefappartementen, 4 penthouses en 24 ruime, ondergrondse garageboxen. Er is een doordachte variatie aan 1- en 2 slaapkamerappartementen en elke entiteit beschikt over een aantrekkelijk zonneterras in tropisch hardhout. De speelse, eigentijdse architectuur van de hand van ‘Architectenburo Dirk Moerman’ wordt gecombineerd met een warm gevoel van geborgenheid door de deels houten gevelbekleding. De groenaanleg wordt verdeeld in 3 zones, nl. een park-, speel- en zitzone. Deze wordt volledig aangelegd volgens het plan van de landschapsarchitect Dennis Dujardin.
Het woonpark houdt daarenboven optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30! Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Erg goede bereikbaarheid via de Rijksweg en autosnelweg Kortrijk-Brugge (op- en afrittencomplex op 3km). Een topopportuniteit voor wie houdt van rust, natuur en toch nabij het centrum. WWW.BORDES.BE Tel 051 67 67 57 Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 325.481
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
110 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de chauffage
Non specifié
Ascenseur
Non
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
37 m²
Surface constructible (m²)
110 m²
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Attestation "As-built"
Oui
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 24-09-2020 01:44
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Izegem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!