LOADING...

Appartement à vendre à Roeselare (RAN06808) Online

€ 234.300
Obtenir l'adresse Hendrik Conciencestraat 11 4.01
8800 Roeselare
Carte
Référence Immovlan: RAN06808
Référence vendeur: 2085408

Chambre(s)
2
Surface habitable
90 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
10 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Het project Bel-Ford is gelegen in het midden van het stadscentrum van Roeselare, op wandelafstand van De Sint-Amandskerk, het groene De Coninck Plein, De munt en de winkelstraten.Het Bel-Ford wordt gebouwd op de voormalige Proximus-site, omringd door de Wortelstraat, de Hendrik Consciencestraat en de Sint-Amandsstraat.De rustige groenzone verbindt de drie straten met elkaar en zal naast een wandelpad ook dienen als rustpunt voor wandelaars en bewoners.  Via de Sint-Amandsstraat is er toegang tot een ruime, ondergrondse parking voor fietsen en wagens.De ligging is zeer centraal en ligt op wandelafstand van de winkelstraten, de Grote Markt, het station, het groene De Coninckplein en recht tegenover de nieuwe winkel van Mania-K.Bel-Ford bestaat uit drie residentiële appartementsgebouwen (Maene, Cyper en Zonnekin) en één kantoorgebouw aan de kant van de Sint-Amandsstraat, waarin de nieuwe Crefius-kantoren komen. Gebouw Maene is gelegen op de hoek met de Hendrik Consciencestraat en het groen binnenplein. Dit gebouw bestaat uit 19 appartementen, verdeeld over zes verdiepingen. Dit unieke & tijdloos ontwerp wordt gekenmerkt door zijn mooie architectuur met grotendeels inpandige en open zonneterrassen.  De appartementen hebben een gunstige oriëntatie, met zuid en zuidwestgerichte leefruimtes.  Er is zicht op de Hendrik Consciencestraat, met aan de overzijde het monumentale gebouw waar Mania-K zich nu bevindt.  Vanaf de 4de verdieping geniet u van een uniek panoramisch zicht over de bruisende Stad.In het gebouw Maene zijn verschillende type appartementen beschikbaar van één tot drie slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een ruime terrassen.Op de zesde verdieping van dit gebouw is een exclusieve penthouse gelegen.Contacteer ons voor verdere info. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 234.300
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2020
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
90 m²
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Equipée
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de vitrage
Double vitrage
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
4
Orientation de la façade du bien
Sud
Nombre de façades
2
Largeur de la façade
18 m
Nombre d'étages de l'immeuble
6
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
10 m²
Surface constructible (m²)
82 m²
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 06-01-2021 11:35
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Roeselare ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!