LOADING...

Appartement à vendre à Sint-Eloois-Vijve (RAK25397) Online

De € 284.000
Obtenir l'adresse Barrage X4 2.5
8793 Sint-Eloois-Vijve
Carte
Référence Immovlan: RAK25397
Référence vendeur: 41911

Chambre(s)
2
Surface habitable
89 m²
Terrasse
19 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Onlangs zijn de werken gestart van het nieuwbouwproject residentie “Ter Kade" gelegen aan De Leie vlakbij het centrum van Sint-Eloois-Vijve.

De residentie telt 27 appartementen op een prachtige ligging met frontaal zicht op De Leie. Alle appartementen beschikken over ruime en lichtrijke leefruimtes en hebben 2 tot 3 slaapkamers met 1 of 2 badkamers met aangename en zonnige terrassen.

Dit project combineert hedendaagse architectuur met optimaal wooncomfort op een absolute toplocatie. De constructie wordt volledig afgestemd op de prachtige omgeving en creëert op die manier een mooi totaalverhaal voor de bewoner.

Deze woonkern geniet van tal van troeven. Zo is er een prachtig aangelegde boulevard en zijn er ook handelszaken en eetgelegenheden aanwezig waardoor het altijd gezellig vertoeven is, dit toch met de nodige rust en privacy.

Er is een perfecte mix tussen ruime woonappartementen en interessante investeringsappartementen (oppervlaktes tussen 70m² en 104m²). De appartementen worden afgewerkt in nauw overleg met de koper en er is nog vrije keuze in de afwerking.

Dit project biedt de perfectie combinatie voor wie wilt genieten van zalige rust en voldoende privacy, doch met een zeer vlotte verbinding naar o.a. het centrum van Waregem en belangrijke invalswegen.
Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 284.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
89 m²
Garage
Non
Etage de l'appartement
2
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
19 m²
Balcon
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 29-07-2020 07:53
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Sint-Eloois-Vijve ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!