LOADING...

Appartement à vendre à Waregem (RAJ31499) Online

€ 315.000
Obtenir l'adresse Stormestraat 99 1.1
8790 Waregem
Carte
Référence Immovlan: RAJ31499
Référence vendeur: 1805215

Chambre(s)
2
Surface habitable
92 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
32 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Prachtig nieuwbouw 2 slaapkamer appartement te Waregem, in hartje centrum in Residentie ‘City Gardens’2-slaapkamerappartement van 92 m² + 16 m² terras, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Op deze manier kan u genieten van de ochtend-, middag- als avondzon en is er veel lichtinval.Het project City Gardens wordt opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen.De residentie werd ontworpen door Goedefroo+Goedefroo architecten in een hedendaagse en tijdloze architectuur met veel lichtinval dat zorgt voor een aangename leefomgeving.U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur. Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17. De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat, genaamd City Gardens I, het ander gebouw aan de Meersstraat, genaamd City Gardens II. Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit uw appartement zicht heeft op een groene binnentuin. Er wordt extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Verder heeft elke bewoner van de residentie, toegang tot de privé fitnessruimte.Er worden ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer, alsook voor de vloerafwerking (parket is inbegrepen). Op deze manier kan u het appartement inrichten met hoogwaardige materialen. Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse - of kelderverdieping.
Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 315.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2018
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
92 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Double vitrage
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
1
Nombre d'étages de l'immeuble
4
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
32 m²
Surface constructible (m²)
92 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-10-2020 10:19
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Waregem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!