LOADING...

Appartement à vendre à Furnes (RAN31812) Online

€ 173.000
Obtenir l'adresse Zuidburgweg
8630 Furnes
Carte
Référence Immovlan: RAN31812
Référence vendeur: 89323

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Ontdek de architecturale Suikertoren, met zijn gevarieerd aanbod van appartementen en penthouses te koop aan de rand van het historische stadscentrum van het pittoreske Veurne. Het zijn dé parels van het nieuwe stadsdeel Suikerpark. Hier woon je aan het sfeervolle Suikerplein, waar ontspanning zich vertaalt in leuke hotspots in een groene omgeving.

Gelegen op een tiental minuten van de Westkust, is Veurne als het ware de poort van het binnenland naar de zee. Niet alleen voor wie dicht bij huis in één van de vele vooraanstaande bedrijven in Veurne werkt, maar ook voor zij die dieper in het binnenland werken en willen thuiskomen in een ongedwongen sfeer met een vleugje kustgevoel.

Iedereen vindt zijn ideale stek in de Suikertoren:
- Van verdieping één tot en zes kan je in de Parkflats toffe gezinswoningen vinden. Bij deze appartementen heb je de keuze tussen één, twee of drie slaapkamers. Beschikbaar vanaf 193.500,- euro (excl. kosten).
- De Startflats zijn dan weer comfortabele éénslaapkamerappartementen en laten je op een toegankelijke manier meegenieten van al het moois dat Suikerpark te bieden heeft. De slimme inrichting van deze compacte appartementen zorgt voor een heel ruimtelijk gevoel, omhuld in een kwalitatieve afwerking. Beschikbaar vanaf 173.000,- euro (excl. kosten).
- Op de zevende en achtste verdieping vind je de exclusieve Skyflats met een fenomenaal uitzicht over het centrum van Veurne, de kust en polders. In de skyflats is alles gericht op een luxueuze woonbeleving met high-end afwerking. (prijs op aanvraag)

De ruime keuze aan appartementen te koop, maakt van de Suikertoren een heerlijke plaats om te wonen, zowel voor jong als oud en zowel voor gezinnen en alleenstaanden. Onder de toren kan je een berging, garage of staanplaats aankopen.

Uitermate geschikte voor eigen bewoning of als investering!

Maak vandaag nog jouw afspraak met één van onze medewerkers om samen te kijken welk appartement het best bij u past: 058 330 600!

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 173.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
2021
Nombre d'étages de l'immeuble
8
Balcon
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 27-06-2020 06:07
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Furnes ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!