LOADING...

Appartement à vendre à Dilsen-Stokkem (RAJ55211) Online

De € 273.000
Obtenir l'adresse Klaverstraat 26
3650 Dilsen-Stokkem
Carte
Référence Immovlan: RAJ55211
Référence vendeur: 3771194

Chambre(s)
2
Surface habitable
122 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
66 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

APPARTEMENT 13 IN RESIDENTIE 'T RESELT.

Kenmerken appartement 
- woonoppervlakte: 122m²
- buitenruimte: 66m²
- 2 slaapkamers

Ontdek uw woongeluk
Residentie 't Reselt is een uniek woonproject waar moderne, duurzame architectuur en een rustige groene omgeving elkaar ontmoeten. In 't Reselt vindt u een ruime keuze aan type appartementen. U kan kiezen voor 1, 2 of 3 slaapkamers, wonen op het gelijkvloers met een klein tuintje of opteren voor een penthouse met fantastische uitzichten op de omliggende weilanden.

Energiezuinig wonen
In residentie 't Reselt woont u niet alleen in de mooiste, moderne architectuur met alle bijhorende luxe voorzieningen, maar woont u ook nog eens energiezuinig.

De appartementen zijn zogenaamde BEN appartementen (Bijna Energie Neutraal) die energiezuinig gebouwd worden. Hierdoor zullen ze een E-peil van E20 hebben, wat gevoelig lager is dan wettelijk verplicht. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het appartement. Zowel ecologisch als financieel zeer voordelig. Elk appartement wordt standaard voorzien van zonnepanelen, ongeveer 6 per appartement.

Door dit lage E-peil, geniet u uiteraard van een lagere energiefactuur én van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaren.

Rustig wonen
Residentie 't Reselt ligt in Rotem, langs de Klaverstraat. Het alom gekende café 't Reselt maakt plaats voor deze prachtige appartementen. Je zit hier pal in de natuur, met zicht op de weilanden en ver weg van de drukke wegen. Het dorpscentrum ligt op minder dan 1km en aan de andere kant loopt u zo de bossen in voor een stevige wandeling of pittige mountainbike tocht.

Jouw appartement, compleet afgewerkt
De appartementen worden opgeleverd met een zeer complete afwerking. Zowel de keuken als de badkamer zijn ontworpen op gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken. U heeft inspraak bij de inrichting van deze ruimtes en net zoals voor de vloeren beschikt u over een mooi budget om deze inrichting af te stemmen op uw woonwensen.

Optimaal genieten
Ieder appartement heeft grote raampartijen die tot op de vloer lopen en brede terrassen met glazen omranding. Zo kan u de zonsondergang bewonderen vanop uw penthouse terras met een glaasje wijn in de hand of nog even profiteren van de laatste zonnestralen terwijl de (klein)kinderen ravotten in de tuin van uw gelijkvloers appartement of de barbeque aansteken terwijl uw vrienden alvast gezellig rond het keukeneiland staan te keuvelen. Hoe u het zich ook inbeeldt, in Residentie 't Reselt komt u thuis en geniet u van de rust om u heen, met familie of vrienden, of juist gezellig alleen. 

Prijsberekening App. 13
* Grondprijs: € 42.000,-
* Constructieprijs: € 231.000,-
* Verkooprechten op grond (10%): € 4.200,-
* BTW op constructie (21%): € 48.510,-
* TOTAAL: € 325.710,- (inclusief verkooprechten op de grond en BTW op de constructie).

Voormelde prijs is exclusief:
- aktekosten, ereloon notaris, aandeel basisakte en andere aankoopkosten.
- aansluitingskosten nutsvoorzieningen.
- carport/parking en berging (bij te kopen).


Een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid kan u raadplegen op onze website www.n78vastgoed.be. Of neem even contact met ons op en wij sturen u met plezier een overzicht van de prijzen mét de berekening van de bijkomende aankoopkosten. Uiteraard ook altijd welkom op kantoor.

MEER INFO: Tel +32 (0)89 86 18 88 of Contacter Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 273.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
2
Surface chambre à coucher 1
16 m²
Surface chambre à coucher 2
13 m²
Surface habitable
122 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Super équipée
Nombre de salles de bain
1
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
2
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
66 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 06-06-2019 04:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Dilsen-Stokkem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!