LOADING...

Appartement à vendre à Tielt-Winge (RAL45113) Online

€ 198.500
Obtenir l'adresse Leuvensesteenweg 234 B1.02
3390 Tielt-Winge
Carte
Référence Immovlan: RAL45113
Référence vendeur: 3979313

Chambre(s)
1
Surface habitable
71 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
9 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

REEDS 60% VERKOCHT!

In het groene hart van het Hageland wordt in Sint-Joris-Winge het woonproject "Wingerpark" gerealiseerd dat verkeerstechnisch vlot bereikbaar via de E314 en E40 en de aansluiting met het openbaar vervoer. Sint-Joris-Winge zelf is nog steeds een landelijke gemeente in een groene omgeving en heeft daarnaast een erg levendig centrum, met ruimte voor sport en ontspanning, handel en lokale economie.

Het woonproject "Wingerpark" omvat 51 appartementen, verspreid over 8 woonblokken, en een ondergrondse parking. Er is een mix van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen allen met een ruim terras met goede oriëntatie. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin. Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan het wooncomfort en energiezuinigheid. 

In de ondergrond dient er een autostaanplaats aangekocht te worden. De prijzen van deze staanplaatsen variëren tussen 23.000 en 26.600 euro inclusief kosten. Er worden eveneens garageboxen en bergingen waarvan sommigen in combinatie met een staanplaats aangeboden.

Ziet u uzelf wonen in dit bijzondere woonproject dichtbij alle mogelijke winkels en faciliteiten of bent u op zoek naar een rendabele investering? Contacteer ons dan via Contacter of Tel 0491/90.99.90 , wij maken graag tijd voor u, bij uw thuis of bij ons op kantoor.r. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 198.500
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
71 m²
Meublé
Non
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Nombre de salles de bain
1
Etage de l'appartement
1
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
9 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-10-2020 01:20
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Tielt-Winge ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!