LOADING...

Appartement à vendre à Boutersem (RAN87360) Online

€ 278.400
Obtenir l'adresse Leuvensesteenweg 347 - 349 1.8
3370 Boutersem
Carte
Référence Immovlan: RAN87360
Référence vendeur: 4056034

Chambre(s)
2
Surface habitable
94 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
12 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Modern, stijlvol en energiezuinig wonen in het centrum van Boutersem!Residentie Andrea voorziet voldoende groenzone en biedt keuze uit 23 ruime en lichtrijke appartementen met 2 of 3 slaapkamers.Alle appartementen hebben een mooi terras en gelijkvloers zijn er ook privé-tuinen.Er is ook een ondergrondse garage met fietsenstalling en kelders (ook liften aanwezig).Deze appartementen worden ontworpen met een uiterst moderne architectuur en hedendaags design.Kwalitatieve afwerking met duurzame materialen en technieken.Het appartement 1.8 heeft een oppervlakte van 94m², 2 slaapkamers en een terras van 12m².Dit project is zeer milieuvriendelijk en dat in vele opzichten.Er wordt gewerkt met hernieuwbare energie dmv gebruik van lucht-water warmtepompen en zonne-energie.Hierdoor behalen we een E-peil < 20! (BEN-appartement)Door nu reeds te voldoen aan de energienormen van de toekomst is je aankoop/investering gegarandeerd!De concrete voordelen zijn :- Geen fossiele brandstoffen meer- Geen risico op waardevermindering van je aankoop/investering- Groen en milieubewust- 5 jaar geen onroerende voorheffing!Je wordt als koper ook volledig begeleid bij de afwerking en materiaalkeuze. Wij laten ook dat aspect niet aan het toeval over.De villa-appartementen zijn gelegen in het centrum van Boutersem, een mooie landelijke gemeente in het Hageland.Gelegen vlak naast beenhouwerij Deputter. supermarkt, apotheek, banken, de Post en tal van handelszaken op wandelafstand.De gemeenteschool bevindt zich op +/- 500 m, net als basisschool De Notelaar. Het CC van Boutersem, de gemeentelijke feestzaal en de BIB bevinden zich op +/- 600 m, alsook alle sportfaciliteiten.De bushalte (Leuven-Tienen) bevindt zich voor de deur.Uitstekende verkeerstechnische verbinding richting Leuven-Tienen-Aarschot en Diest.Boutersem beschikt ook over een station op wandel-, fietsafstand (lijn Luik-Brussel-Oostende). Oprit E40 op 5 min. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 278.400
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
94 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Etage de l'appartement
1
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
12 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 19-08-2020 05:33
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Boutersem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!