LOADING...

Appartement à vendre à Louvain (RAP07082) Online

De € 440.000
Obtenir l'adresse Vaartdijk 9
3000 Louvain
Carte
Référence Immovlan: RAP07082
Référence vendeur: 4099420

Chambre(s)
3
Surface habitable
115 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
11 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Mogelijk aan 6% BTW voor grond en bouwaandeel!!! (afbraak en heropbouw)40% VERKOCHT !!!!!De Kaai Leuven - stijlvol wonen aan het water.De Kaai is een uniek nieuwbouwproject van 15 luxe appartementen. De prachtige ligging aan het water en het uitzicht op natuurgebied maken van De Kaai een plek van rust en ruimte. Centrumstad Leuven ligt in de nabijheid en is vlot te bereiken met de fiets, de bus of de auto (5 minuten). De bus vertrekt vlakbij, voor uw auto is er ruimte in een van de 20 individuele boxen in de ondergrondse garage. Op wandelafstand vindt u warenhuis, apotheek en horeca. Een appartement in De Kaai telt 1, 2 of 3 slaapkamers, naargelang de ruimte die u verkiest of nodig heeft. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een charmante privétuin, de bovengelegen appartementen geven uit op een ruim terras. En vanop de unieke terrassen van beide penthouses geniet u van een buitengewoon uitzicht. De architectuur van De Kaai Leuven is modern en tijdloos, de materialen kwaliteitsvol en de afwerking hoogwaardig. Zo zorgen parketvloeren en vloerverwarming voor een warm comfort. Het duurzaam maatwerk van keuken en badkamer wordt afgestemd volgens uw wensen en met zorg vormgegeven door Grietens Concept. De Kaai Leuven is een BEN-project, bijna energieneutraal, goed voor mens en omgeving dus. Benieuwd naar deze bijzondere plek aan het water en dicht bij de stad? Contacteer Kwalis voor meer info of een bezoek op Tel 0477/35 97 96 Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 440.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
115 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Etage de l'appartement
1
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
11 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 08-01-2021 09:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Louvain ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!