LOADING...

Appartement à vendre à Brecht (RAP56675) Online

€ 330.000
Obtenir l'adresse Handelslei 33 b 2001
2960 Brecht
Carte
Référence Immovlan: RAP56675
Référence vendeur: 3347

Chambre(s)
2
Surface habitable
91 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
36 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Project ‘Caela’ is een hedendaags bouwproject waarbij wooncomfort centraal staat. De architectuur van het gebouw zorgt voor een hedendaagse dynamiek in het straatbeeld. De appartementen worden uitgevoerd met duurzame materialen en zijn voorzien van de huidige technieken met focus op kwaliteitsvol wonen met aandacht voor licht en lucht hetgeen bijdraagt tot een ideaal binnenklimaat. Indeling: inkom met gastentoilet. Woon- en eetkamer 35m² met toegang tot het terras 36m². Een halfopen keuken, een aparte bergplaats. Nachthal, een badkamer, 2 slaapkamers. Verkoopprijs vanaf 255.000,00 Euro (excl kosten). Er is een verplichting tot aankoop van een privatieve garagebox bij elke woongelegenheid. Garantieverkoop Wet Breyne. Mogelijkheid tot aankoop 6% btw onder voorwaarden.

Basisafwerking volgens lastenboek: Buitenschrijnwerk uitgevoerd in thermisch onderbroken alu profielen voorzien van superisolerende en akoestische beglazing aan de straatzijde. Zonwering-screens worden voorzien aan de zuid-ramen in de achtergevel. Toegangsdeur van het appartement voorzien van een meerpuntssluiting en veiligheidsslot. Videofoon installatie met deuropener. Uitgebreide voorzieningen voor schakelaars, stopcontacten, aansluiting UTP en TV per appartement. De verluchting van het appartement gebeurt volgens de EPB ventilatienormen uitgevoerd door een systeem D met warmterecuperatie. De opstelling van de keuken en badkamer gebeurt volgens de wens van de koper in functie van de afwerkingsfase van het project. Er werd rekening gehouden met een hoogwaardig wooncomfort, extra grote slaapkamers en leefruimtes met voldoende wandbreedte en praktische bergplaatsen. De unieke ligging in het centrum is een enorm pluspunt. U vertoeft hier op wandelafstand van verschillende supermarkten, winkels, openbaar vervoer en snelwegen. Voor meer informatie kan u steeds terecht op het kantoor te Sint Job. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 330.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
2021
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
91 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Equipement de la cuisine
Equipée
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de chauffage
Non specifié
Chauffage au sol
Oui
Type de vitrage
Double vitrage
Air conditionné
Non
Alarme antieffraction
Non
Ascenseur
Oui
Accessible aux moins valides
Non
Etage de l'appartement
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
36 m²
Balcon
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 22-04-2021 05:14
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Brecht ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!