LOADING...

Appartement à vendre à Schoten (RAP71374) Online

De € 285.000
Obtenir l'adresse Eethuisstraat 99-107 B1.1
2900 Schoten
Carte
Référence Immovlan: RAP71374
Référence vendeur: 2292141

Chambre(s)
3
Surface habitable
107 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Appartement gelegen op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en terras in een hedendaags-modern nieuwbouwproject te Schoten. Het project omvat 16 appartementen op een centrale locatie te Schoten in de residentiële wijk Deuzeld. Het appartement geniet volgende indeling:U betreedt het appartement via de inkomhal welke toegang biedt tot drie slaapkamers aan de achterzijde van het appartement, een apart toilet en badkamer. De leefruimte met open keuken en aparte berging (voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droogkast) zijn eveneens bereikbaar via de inkomhal.Het zuidgeoriënteerde terras achteraan is bereikbaar via de master bedroom. Onder het gebouw wordt er een verdieping voorzien waar de autostaanplaasten (22) ingericht worden alsook verschillende bergingen en een fietsenstalling. In het gebouw wordt een lift voorzien welke toegang geeft tot elke verdieping. De aankoop van een autostaanplaats (€25.000/stpl excl. kosten) en een berging (prijs v.a. €4.000/berg. excl. kosten) is verplicht.De afwerking van de appartementen is sleutel-op-de-deur, wat wil zeggen dat u de kans heeft om het appartement volledig naar uw eigen smaak en goesting te laten afwerken. De werken starten in de lente van 2021 en de oplevering van deze prachtige appartementen wordt verwacht eind 2022. Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op het nummer Tel 03 337 50 70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw.Een mooi overzicht van het project kan u tevens terugvinden op de projectwebsite: www.silver-residence.be. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 285.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2022
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
107 m²
Garage
Non
Type de vitrage
Double vitrage
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
1
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Raccordé au gaz de ville
Oui
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-06-2021 04:25
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Schoten ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!