LOADING...

Appartement à vendre à Schoten (RAP71373) Online

De € 245.000
Obtenir l'adresse Eethuisstraat 99-107 B0.1
2900 Schoten
Carte
Référence Immovlan: RAP71373
Référence vendeur: 2292160

Chambre(s)
2
Surface habitable
87 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en 2 privatieve tuinen in een hedendaags-modern nieuwbouwproject te Schoten. Het project omvat 16 appartementen op een centrale loctie te Schoten in de residentiële wijk Deuzeld. Het appartement geniet volgende indeling:U betreedt het appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot de twee slaapkamers vooraan het appartement, een apart toilet en een badkamer. Verder geniet het appartement een lichte leefruimte met open keuken en berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.De tuin achteraan het appartement (zuid-oriëntatie) met aangelegd terras is bereikbaar via de leefruimte. Tevens beschikt het appartement over een privatief te gebruiken tuin aan de voorzijde van het gebouw welke toegankelijk is via de slaapkamers. Onder het gebouw wordt er een verdieping voorzien waar de autostaanplaasten (22) ingericht worden alsook verschillende bergingen en een fietsenstalling. In het gebouw wordt een lift voorzien welke toegang geeft tot elke verdieping. De aankoop van een autostaanplaats (€25.000/stpl excl. kosten) en een berging (prijs v.a. €4.000/berg. excl. kosten) is verplicht.De afwerking van de appartementen is sleutel-op-de-deur, wat wil zeggen dat u de kans heeft om het appartement volledig naar uw eigen smaak en goesting te laten afwerken. De werken starten in de lente van 2021 en de oplevering van deze prachtige appartementen wordt verwacht eind 2022. Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op het nummer Tel 03 337 50 70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw.Een mooi overzicht van het project kan u tevens terugvinden op de projectwebsite: www.silver-residence.be. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 245.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2022
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
87 m²
Garage
Non
Type de vitrage
Double vitrage
Ascenseur
Oui
Orientation de la façade du bien
Sud
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Raccordé au gaz de ville
Oui
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 17-05-2021 05:43
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Schoten ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!