LOADING...

Appartement à vendre à Boom (RAL47298) Online

€ 339.500
Obtenir l'adresse Lamotlei 19 00.2
2850 Boom
Carte
Référence Immovlan: RAL47298
Référence vendeur: 75794

Chambre(s)
3
Surface habitable
126 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
27 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Rupelzicht is een project van formaat.  In totaal worden er 6 kleinschalige residenties gebouwd, met elk 19 appartementen. Er is voor elk wat wils: van appartementen met een comfortabele oppervlakte tot royale penthouses. U kiest uit verschillende indelingstypes zodat uw appartement perfect past bij uw wooneisen en levensstijl.Alle wooneenheden zijn ingenieus ingedeeld om het gevoel van ruimtelijkheid te vergroten. De beschikbare ruimte wordt optimaal benut en er is veel openheid tussen de keuken, eet- en woonruimtes. Dat bevordert het sociale contact tussen de gezinsleden en maakt komaf met het idee dat de keuken alleen een plek is om te koken en de afwas te doen. Het aanbod biedt een mooie waaier van villa-appartementen aan. De grootste en meest luxueuze vindt u aan de waterkant.U kan kiezen voor een appartement met twee of drie slaapkamers. Wat u ook kiest, u profiteert sowieso van maximaal wooncomfort. Alle wooneenheden hebben bovendien een eigen royaal leefterras of tuin met een weids zicht op de omgeving. Bij het ontwerp van de buitenruimte werd ook volop rekening gehouden met uw privacy zodat de inkijk maximaal beperkt wordt.Een project van DCB blinkt niet alleen uit op architecturaal vlak. Ook de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit en voldoen aan de strengste eisen op het vlak van duurzaamheid. De gevels van de appartementen combineren strakke bepleistering met karaktervolle bakstenen – een must op een plek waar ooit steenbakkerijen stonden. Tegen de gevels pronken hier en daar slanke verticale constructies in hardhouten panelen – een knap contrast met de strakke pleister en de ruwe baksteen. "BEN" is de afkorting van bijna-energieneutraal : een standaard met normen voor dak en vloer, buitenmuren, glas, ramen en deuren, ventilatie, verwarming en hernieuwbare energie.Vanaf 2021 mag men in België en de rest van Europa alleen nog volgens die standaard bouwen. DCB doet het vandaag al ! Concreet betekent BEN dat woningen en appartementen met dit label weinig energie verbruiken voor verwarming, koeling, sanitair, warm water en ventilatie. Bovendien halen ze hun energie uit hernieuwbare bronnen.BEN is goed nieuws voor het milieu én voor uw bankrekening. Goede isolatie en luchtdichting zorgen ervoor dat u minder moet verwarmen. Als de verwarming bovendien met waterpompen gebeurt, is dat nóg beter voor het milieu. De uitstoot wordt dan immers tot het absolute minimum beperkt. Mooi meegenomen: de isolatie weert niet alleen de kou, maar ook het lawaai.Ook op de afwerking van de appartementen wordt niet beknibbeld. Alles wordt gebouwd en ingericht volgens de regels van de kunst en met veel oog voor detail. Voor de afwerking van het interieur is maatwerk de standaard. De uitstekende afwerkingsgraad is de kers op de taart van uw toekomstig appartement!Voor de indeling van dit appartement verwijzen we u graag naar het grondplan. ZIN OM HIER TE WONEN? Neem contact op met onze makelaar, hij beantwoordt graag al uw vragen.  Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 339.500
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
126 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
27 m²
Balcon
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 05-06-2020 08:03
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Boom ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!