LOADING...

Appartement à vendre à Willebroek (RAJ99539) Online

€ 275.000
Obtenir l'adresse overwinningsstraat 165 101
2830 Willebroek
Carte
Référence Immovlan: RAJ99539
Référence vendeur: 1727482

Chambre(s)
2
Surface habitable
119 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit complex is gelegen in Willebroek, vlakbij het centrum.De vaart is nabij, mogelijkheden voldoende voor een mooie wandeling of fietsroute.Op woensdag is er een grote markt op wandelafstand waar u al uw boodschappen kan doen, gezellig keuvelen of genieten van een lekkere koffie.Het complex biedt een totaalconcept: zo zijn er verschillende winkels  en een sfeervolle lounge en bistro.Er is een welness centrum met binnenzwembad, sauna en  een kine zaal.De assistentiewoning is maar liefst 124 m² groot en  voorzien van alle luxe en comfort, inkom met doorgang naar de ruime leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, ruime badkamer met betegelde inloopdouche met antisliptegels, berging. Er is een mooi terras.Er is een oproepsysteem waar u gebruik kan van maken.Er is een kelder voorzien en u heeft de mogelijkheid om een ondergrondse parking bij te huren voor 61,31€incl.btw per maand.Het appartement is net volledige opnieuw geschilderd en kan ingericht worden met uw eigen meubels.Uw zelfstandigheid en comfort staan centraal, u blijft uw eigen baas , als koppel of alleen.Stel dat door omstandigheden deze woonvorm voor u niet meer lukt, kan u binnen deze residentie doorschuiven naar een rust en verzorgingstehuis.Er is een breed gamma van diensten: poetsdienst , klusjesdienst, traiteur, kapsalon, manicure en pedicure,... dit tegen betaling.Het grote voordeel is dat u voor alle deze diensten niet buitenshuis moet zijn.Er is een mooie wandelboulevard in het domein zelf,  met verschillende winkels.Er is ook de mogelijkheid om dit als investering te kopen. Het centrum regelt dan de huur met een cliënt.Voor meer info of een bezoek, neem gerust contact op met Cedric: Tel 0486/53.86.60 of Contacter  Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 275.000
Revenu cadastral
€ 899
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Excellent
Année de construction
2013
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
119 m²
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Equipée
Nombre de salles de bain
1
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Double vitrage
Parlophone
Oui
Etage de l'appartement
1
Surface constructible (m²)
119 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Conso. spécifique d'énergie primaire
69 kWh/m²/an
Référence PEB
12040200902720748400101002
Date de validité PEB
21-03-2023
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-06-2021 12:41
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Willebroek ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!