LOADING...

Appartement à vendre à Lier (RWC08906) Online

De € 256.000
Obtenir l'adresse Kreeftstraat 21
2500 Lier
Carte
Référence Immovlan: RWC08906

Chambre(s)
3

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

In Lier vinden we project ‘Lisperpark’. Het project is centraal gelegen en biedt toch de nodige rust en groen. Hier bieden we de combinatie van energiezuinig wonen in een strakke, stijlvolle architectuur met een warme toets. Het project biedt een gezonde mix aan 1,2 of 3 slaapkamers, met als kroon op het bouwwerk de prachtige penthouses op de dakverdiepingen. De 33 stijlvolle appartementen worden met de grootste zorg voor kwaliteit opgeleverd. De samenwerking met onze vaste bouwpartners garandeert u een professionele begeleiding met een perfecte afwerking als resultaat. Met oppervlaktes die oplopen van 60 m² tot 175 m² biedt dit project veel afwisseling. Het project biedt veel ruimte om te wonen, met het nodige respect voor groen. Door de doordachte inplanting van de verschillende gebouwen is elk appartement voorzien van een eigen terras, wat zorgt voor een ideale binnen-buiten beleving. Het landschap rondom het project biedt voldoende mogelijkheden voor een prachtige wandeling of fietstocht omheen de stad. In het Stadspark - de kleine groene long in het centrum - kan je volop genieten van de vijver met de witte voetgangersbruggetjes en de voorziene speeltuin, ideaal om te kuieren of voor een gezellige picknick. Ook ‘De Vesten’ en ‘De Lierse Polder’ dragen bij tot het groene karakter van de stad Lier. Bij elk appartement is er een ondergrondse autostaanplaats verplicht af te nemen.

Volledig aanbod, meer informatie & foto's: www.fransenvastgoed.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 256.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Nombre de chambres à coucher
3
Garage
Non
Type de chauffage
Non specifié
Attestation - Installation électrique
pas d'application
Attestation - Citernes à mazout
pas d'application
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 07-07-2020 03:34
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Lier ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!