LOADING...

Appartement à vendre à Lier (RAQ30695) Online

De € 254.500
Obtenir l'adresse Eeuwfeestlaan 203-207 B3
2500 Lier
Carte
Référence Immovlan: RAQ30695
Référence vendeur: 2452540

Chambre(s)
2
Terrasse
32 m²
Jardin
31 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit appartement gelegen op de gelijkvloers verdieping van Blok 2 geniet volgende indeling:Wanneer u het appartement binnenkomt komt u meteen in de inkomhal welke toegang geeft tot de lichte leefruimte met open keuken welke grenst aan de privatieve tuin met terras. De leefruimte sluit aan op de slaapkamers, een apart toilet, de bergruimte en badkamer.Alle appartementen worden voorzien van een kwalitatieve afwerking waarin u zelf nog de hand heeft. Op deze manier kan u uw appartement volledig naar eigen smaak en keuze laten inrichten.Het project is voorzien van een ondergronds garagecomplex met autostaanplaatsen. Deze autostaanplaatsen worden verkocht vanaf €22.500/plaats. Er zijn ook kelderbergingen aanwezig in het gebouw die bij aan te kopen zijn voor €3.500/berging. De aankoop van een autostaanplaats is verplicht. Per appartement is een boven- en ondergrondse fietsenstalling verplicht bij aan te kopen voor €300/stalling.De volledige site werd uitgetekend door Feyaerts P.-architecten met het oog op duurzaamheid en energiezuinig wonen. De appartementen zullen opgeleverd worden d.m.v. het plaatsen van isolerende materialen, zowel thermisch als akoestisch, alsook het geïntegreerde ventilatiesysteem.De werken werden aangevat in het eerste kwartaal van 2021 en de oplevering van het project wordt verwacht februari 2022.Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op nummer Tel 03/337.50.70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw.& #160; Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 254.500
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2022
Nombre de chambres à coucher
2
Surface chambre à coucher 1
14 m²
Surface chambre à coucher 2
14 m²
Garage
Non
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Triple vitrage
Ascenseur
Oui
Orientation de la façade du bien
Sud-ouest
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Jardin
Oui
Surface du jardin
31 m²
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
32 m²
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 17-05-2021 05:41
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Lier ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!