LOADING...

Appartement à vendre à Westmalle (RAQ10453) Online

€ 415.000
Obtenir l'adresse Antwerpsesteenweg 333 A3.1
2390 Westmalle
Carte
Référence Immovlan: RAQ10453
Référence vendeur: 0955649

Chambre(s)
2
Surface habitable
131 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
23 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit prachtig penthouse (131 m²) met 2 slaapkamers en een ruim zonneterras is gelegen op de derde verdieping in dit hedendaagse nieuwbouwproject.Betaal nu slechts 6% BTW* op uw nieuwe thuis! 
*Indien u voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Nieuwbouwproject 'De Witte Lelie' gelegen op toplocatie in het bruisende centrum van Westmalle, met daarbij alle voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, restaurants,...) op wandelafstand. Dit appartement voldoet aan de voorwaarden voor BEN (of Bijna Energie Neutraal). Hierdoor geniet u als koper van een mooie korting op uw kadastraal inkomen, gedurende 5 jaar. Indeling:Aan de achterzijde van het nieuwbouwproject 'De Witte Lelie' vinden we dit appartement.Via de inkomhal met apart toilet, betreedt u de lichtrijke, L-vormige woonkamer met open keuken. Deze is voorzien van alle comfort. De nachthal vervolgens geeft uit op de 2 slaapkamers, de volledig ingerichte badkamer en een handige berging. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het ruime terras (23 m²) op het zuiden , waar u heerlijk kan genieten van de middagzon.  Als koper kan u zelf mee de inrichting van het appartement bepalen op basis van het lastenboek waarin een budget voor afwerking is voorzien. Zo kan u het appartement volledig naar eigen smaak en budget inrichten. 
 In de  ondergrondse parkeergarage  bevinden zich de autostaanplaatsen, dewelke dienen aangekocht te worden in combinatie met een appartement. Er zullen ook  elektrische deelfietsen  voor de bewoners worden voorzien. Er wordt verkocht onder de  Wet Breyne , waarbij u registratierechten betaalt op het grondaandeel en BTW op de constructie.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 415.000
Revenu cadastral
€ 745
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Normal
Nombre de chambres à coucher
2
Surface chambre à coucher 1
16 m²
Surface chambre à coucher 2
13 m²
Surface habitable
131 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Accessible aux moins valides
Non
Etage de l'appartement
3
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
23 m²
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 25-02-2021 06:18
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Westmalle ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!