LOADING...

Appartement à vendre à Malle (RAJ22351) Online

De € 277.283
Obtenir l'adresse Kasteellaan 26
2390 Malle
Carte
Référence Immovlan: RAJ22351
Référence vendeur: 3712761

Chambre(s)
2
Surface habitable
109 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
26 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Het nieuwbouwproject Kasteelhof is gelegen aan de Kasteellaan 26 in Malle. Dit project biedt luxe, privacy en gezelligheid en bevindt zich vlakbij het centrum van Westmalle, op wandelafstand van openbaar vervoer, scholen, winkels. 

Residentie Kasteelhof omvat in totaal 17 appartementen, waarvan 12 appartementen met 2 slaapkamers en 5 appartementen met 3 slaapkamers. Elk appartement beschikt over een ruim terras. De grote raampartijen creëren ruimte en veel licht.

Appartement 12 is een 2 slaapkamerappartement gelegen op de eerste verdieping in het bijgebouw bestaande uit een inkomhal, leefruimte met open keuken en terras (26 m²), berging, twee slaapkamers, wc, en een badkamer. Gekoppeld aan de ondergrondse berging 12, autostaanplaats verplicht bij aan te kopen.  

Door middel van budgetten kan u deze appartementen naar eigen smaak afwerken. De appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming, aluminium raamprofielen en een ventilatiesysteem type D. In de ondergrondse parkeergarage bevinden zich staanplaatsen en bergingen, dewelke dienen aangekocht te worden in combinatie met een appartement. Het project voldoet aan de meest recente energienormen door het gebruik van een water-waterwarmtepomp en zonnepanelen.

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne!

Contacteer ons voor meer informatie (plannen, gevelzichten, lastenboek, ...) of een vrijblijvende afspraak via Tel 014/70.51.58 of via Contacter

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 277.283
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
109 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
1
Nombre d'étages de l'immeuble
4
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
26 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 17-05-2019 12:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Malle ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!