LOADING...

Appartement à vendre à Weelde (RAQ67404) Online

De € 252.200
Obtenir l'adresse Weeldestraat 132-134
2381 Weelde
Carte
Référence Immovlan: RAQ67404
Référence vendeur: 4190781

Chambre(s)
2
Surface habitable
110 m²
Terrasse
11 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Residentie Welderen is een centraal gelegen met vlotte verbinding zowel richting Turnhout als richting Nederland. De residentie zal bestaan uit 37 appartementen met oppervlaktes variërend van 76m² tot maar liefst 145m². Alle appartementen zullen beschikken over een terras waarvan een aantal een prachtig uitzicht hebben over de achtergelegen velden. Ondergronds zal er een kelder voorzien worden met voldoende autostaanplaatsen, bergingen en gemeenschappelijke fietsenberging. Bovengronds komen ook nog 6 staanplaatsen en een ruime fietsenstalling.

Het gebouw, ontworpen door architectenbureau Office 48, zal een uitzonderlijk moderne uitstraling hebben en wordt gebouwd met het oog op energiezuinigheid en wooncomfort. De ontwikkelaar, Vanhout Projects, streeft naar een E-peil van E20 (BEN) wat een ruime voorsprong is op de huidige normen. Bovendien geniet u hierdoor gedurende 5 jaar een vrijstelling van onroerende voorheffing. Dit zullen ze bereiken door onder andere te werken met zonnepanelen en een warmtepomp (waarmee het appartement ook gekoeld kan worden).

De appartementen die gelegen zijn aan de straatkant zullen genieten van een D-ventilatiesysteem zonder raamroosters om overlast van voorbijrijdende wagens te voorkomen.

Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg.

Onder de tab 'kavels' vindt u een schematische weergave van het gebouw met plans en de prijs van elk appartement.

Onder 'prijzen/plans/docs' vindt u de overige relevante informatie zoals de plannen in pdf-formaat (hierop kan u inzoomen) en een prijslijst met een raming van de aankoopkosten.

Voor alle verdere informatie kan u contact opnemen met ons kantoor te Turnhout (Graatakker 91) op het nummer Tel 014 41 42 42 of via Contacter.

Elk appartement dient aangekocht te worden in combinatie met een ondergrondse autostaanplaats en een bijhorende berging.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 252.200
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2021
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
110 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Type de vitrage
Double vitrage
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
11 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-05-2021 11:10
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Weelde ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!