LOADING...

Appartement à vendre à Hoogstraten (RAP63766) Online

€ 375.000
Obtenir l'adresse Marcel Rosiersstraat 2-4-6 A0.4
2320 Hoogstraten
Carte
Référence Immovlan: RAP63766
Référence vendeur: 0942118

Chambre(s)
3
Surface habitable
117 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
8 m²
Jardin

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Mooi nieuwbouwappartement op het gelijkvloers (117 m²) met 3 slaapkamers en een terras (14 m²), gelegen in de nieuwe verkaveling 'Zuid-Oost Centrum' op fiets- en wandelafstand van het centrum én op enkele minuten van autosnelweg E19.Het project ' Kasteelbeek ' bestaat uit 3 mooie en architecturale residenties met 52 nieuwbouwappartementen, de landschapsarchitectuur in en rond het project maken het aangenaam wonen in een groene omgeving. Bijzonderheden:Alle appartementen voorzien van vloerverwarming. BEN-appartementen (E-peil < E30). Ventilatiesysteem type-D. Aluminium schrijnwerk. Dubbele beglazing. Zonnepanelen aanwezig. Lift aanwezig. Indeling:Het appartement is praktisch ingedeeld, zo is er in de inkomhal naast een afzonderlijk gastentoilet ook voldoende ruimte voorzien voor het plaatsen van een ruime vestiairekast. Vervolgens komt u in de woonkamer met open keuken met aangename, aanpalende berging. De keuken wordt voorzien van alle comfort. Tenslotte is er nog de nachthal, die uitgeeft op de  3 slaapkamers en de badkamer. Het zuidgerichte terras met private tuin zorgen ervoor dat dit appartement naast fijne binnenruimtes ook een gezellige buitenruimte heeft waar het heerlijk vertoeven is.Als koper kan u zelf mee de inrichting van het appartement bepalen op basis van het lastenboek waarin een budget voor afwerking is voorzien.De  ondergrondse parkeergarage  is voorzien van autostaanplaatsen, voor de snelle beslissers zijn er enkele private bergingen .Er wordt verkocht onder de  Wet BreyneInfo en verkoop:Interesse in dit project? Contacteer ons dan nu voor meer informatie. Uitvoering door:Woestenborghs bouwbedrijf

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 375.000
Revenu cadastral
€ 745
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Normal
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
117 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Chauffage au sol
Oui
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Accessible aux moins valides
Oui
Orientation de la façade du bien
Ouest
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Jardin
Oui
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
8 m²
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 05-06-2021 06:08
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Hoogstraten ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!