LOADING...

Appartement à vendre à Hoogstraten (RAP63763) Online

€ 365.000
Obtenir l'adresse Marcel Rosiersstraat 2-4-6 A0.3
2320 Hoogstraten
Carte
Référence Immovlan: RAP63763
Référence vendeur: 0942103

Chambre(s)
3
Surface habitable
119 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
15 m²
Jardin

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Ruim nieuwbouwappartement op het gelijkvloers (119 m²) met 3 slaapkamers en een terras, gelegen op fiets- en wandelafstand van hartje Hoogstraten. Het project ' Kasteelbeek ' bestaat uit 3 mooie en architecturale residenties met 52 nieuwbouwappartementen, de landschapsarchitectuur in en rond het project maken het aangenaam wonen in een groene omgeving! Bijzonderheden:Alle appartementen voorzien van vloerverwarming. BEN-appartementen (E-peil < E30) . Ventilatiesysteem type-D. Aluminium schrijnwerk. Dubbele beglazing. Zonnepanelen aanwezig. Lift aanwezig.  Indeling:U betreedt het appartement via de inkomhal, die toegang geeft tot het gastentoilet met handenwasser. Vervolgens komt u in de woonkamer met open keuken, die voorzien is van alle comfort, met aanpalende berging. De nachthal geeft uit op de  ruime masterbedroom, de 2 kinderkamers/bureauruimtes  en de badkamer.  Via de leefruimte heeft u toegang tot het aangename terras met zicht op de leuk aangelegde, private tuin.  U kan het appartement volledig naar eigen smaak en budget inrichten, uitgaande van het lastenboek.  In de  ondergrondse parkeergarage  dient een autostaanplaats aangekocht te worden in combinatie met een appartement. Verder zullen er ondergrondse afvalcontainers geplaatst worden voor het project.  Er wordt verkocht onder de  Wet Breyne.  Info en verkoop:Interesse in dit project? Contacteer ons dan nu voor meer informatie.  Uitvoering door:Woestenborghs bouwbedrijf

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 365.000
Revenu cadastral
€ 745
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Normal
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
119 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Chauffage au sol
Oui
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Accessible aux moins valides
Oui
Orientation de la façade du bien
Ouest
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Jardin
Oui
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
15 m²
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 05-06-2021 06:07
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Hoogstraten ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!